5 November 2010

FREEEEEEDAG <3.

Äntligen är det fredag och helg. Den här dagen har jag väntat på i över en månad. Idag kommer nämligen Emelie, Bella, Sara, Jenny och Åsa hit till mig :). Vi ska ha en riktig tjejhelg. Ska bli så mysigt att ha en massa underbara vänner runtomkring sig som ger ifrån sig en massa positiv energi. Jag ska njuta av varenda minut!

Igår städade jag lägenheten och det gick faktiskt hyfsat snabbt, städade ju i söndags. Har även bytt lakan i sängen eftersom Emelie joinar mig där och då vill jag att hon ska få sova rent ;). Jag var nöjd med att jag hann städa, tvätta lite kläder, lägga en fuktbomb på ansiktet och byta lakan innan klockan blev allt för mycket. Men så enkelt skulle det tydligen inte vara :(. När jag ska dra ner mina persienner ska givetvis den i stora fönstret krångla. Tillslut efter mycket tjafs fastnar den...drygt. Tur att jag har "solpersienner" också, de hjälpte lite i alla fall. Ringde och akutanmälde dessa förbaskade persienner nu på morgonen, hoppas de kan fixa det idag. Håll tummarna.



Aja, nu ska jag hoppa i lite mjukiskläder och bege mig mot solariet :). Det blir sista gången nu och sedan en gång till innan jag åker till Thailand. Fick även hem mina Maxosol igår, så nu hoppas vi verkligen att de fungerar. Efter solandet blir det simhallen. Längtar verkligen efter att slänga mig i plurret :). Vid lunch är det Bella-time som gäller. Blir nog lite gå på stan, fika och fixa mat till ikväll. Wonderful!

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0