Presenter <3






Fick ett supergulligt kort av Hannah och Ameli, de tyckte att det påminde om min rosa mobil :). Haha..så söta när de tänker till lite extra <3. Fick även det här jättesnygga träningslinnet. Så roligt eftersom jag verkligen vill ha nya träningskläder, är så trött på det gamla jag har. Roligt med en färg som jag vanligtvis inte heller använder, men som jag tyckte passade bra på mig :). Jätteskönt dessutom! Ska inviga linnet idag :). TACK tjejer <3.


Kolla vilken underbar tvålpump!!! Blev typ kär i den från första stund :). Fick den av fina Louise. Blir perfekt i mitt badrum, så kan jag äntligen slänga den "fula" tvålen i soporna ;). TACK söta du! Vet ni om det finns denna variant i tandborstmugg? Skulle gärna vilja matcha :)


Hanna och Sofia hade snappat upp mitt intresse för att lägga ansiktsmask och måla naglarna :). Hur fint som helst! Fick tre ansiktsmasker, en hårinpackning och ett nagellack som för övrigt heter Bangkok (dit jag åker om lite mer än en månad). Gillade verkligen färgen som är lite brun metallic, ska måla på den ikväll :). TACK för detta "spa-kit" tjejer :).


Hanny hade gjort sin hemmagjorda müsli med kanel och lagt i en fin burk...den är så himla god!!! Jag fick smaka den hemma hos henne för några veckor sedan och fastnade direkt ;). Roligt att hon uppmärksammade det och gav det till mig i present <3. TACK sötnos, nu ska jag kalasa på detta :).

Vilka underbara vänner man har och vilka underbara presenter de köpte, blir så imponerad över hur det kan lista ut vad jag verkligen vill ha :). Tack igen för en underbar kväll och alla fina presenter. Ska "inviga" allt idag. Ska träna i mitt nya träningslinne, tvätta händerna med min nya tvålpump, lägga en ansiktsmask och måla naglarna samt äta den goda müslin till frukost (och kanske mellis) :D. Awesome!

/E <3 

Kommentarer
Postat av: Hannah

Haha, vad härligt att du blev nöjd vännen! :D Roligt att du verkligen kan använda allt på en dag oxå :D STOR kram

2010-11-14 @ 21:29:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0