Vila!

Jag är HELT slut! Idag igen...Börjar bli en vana efter alla dessa tuffa träningspass, men jag gillar det. Hellre helt slut än att inte känna någonting alls, håller ni inte med? Jag är ett träningsfreak, i know, men jag är bra på att vila och äta ordentligt med mat också. Så var inte oroliga för mig bara :).

Det blev alltså ett skivstång+konditionspass på 75 min nu på kvällen och det var awesome. Ska skriva mer om passet i min träningsblogg strax. Ska även äta en skål gröt och en clementin innan jag tar tag i städningen. Känns som jag inte gör annat än att städa, men det blir ju smutsigt så fort :(. Har nästan alltid fint hemma, men dammet och smutsen kan man ju inte göra något åt...Det är alltså det jag ska ta tag i nu på kvällen och sedan blir det kanske en ansiktsmask och lite måla naglarna om jag orkar. Framförallt längtar jag till min säng nu, jag behöver verkligen vila min kropp och få min skönhetssömn eftersom i morgon är en STOR dag!

Imorgon kommer my girls hit och vi ska ha en riktig tjejhelg :D. Detta planerades för mer än en månad sedan, så nu ska bara veta hur länge jag har sett fram emot det här. Bella är redan i Linköping hos en kompis, men vi ska ses vid lunch imorgon och umgås :). Resten av gänget kommer från Stockholm på kvällen och då ska jag och Bella ha fixat någon god middag tills dess. Sedan blir det hemmamys med att catcha up lite vad som händer i allas liv :). Sedan har vi lite shopping, utgång, brunch och annat skoj planerat. Kan det bli annat än awesome?

Aja, dags och slänga upp lite inlägg på träningsbloggen och sedan ta tag i sysslorna innan klockan blir allt för mycket...Sov gott sedan :).



/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0