Gamla godingar

REEBOK DMX DAZZLE MID 2 W BLACK / SILVER
Detta är den uppgraderade versionen av mina gamla gympaskor som jag plockade upp från källaren idag...de här var iaf mycket snyggare :P. Jag har kommit fram till att de skor jag tränar i, som jag fått av min underbara pappa, inte är någon dämpning i :(. De är skor som är till för att springa på löpband och inte för att hoppa och skutta i. Så därför tog jag till en nödlösning och kom på att jag sett mina "gamla" gympaskor i källaren, de får duga tills jag köper nya och grymma dojjor i Thailand :). Hoppas de hjälper mot mina benhinnor och knän som fått ta mycket stryk nu :(.

Idag har jag varit på två jätteintressanta föreläsningar (för omväxlings skull). Den första hölls av Ellström som skrivit mycket kurslitteratur som vi använt. Han föreläste om förändringsarbete i organisationer och hur man ska gå tillväga för att lyckas med det. Jätteroligt att få ett ansikte på personen som man läst så mycket av, han liknade lite Rena rama Rolf :P. Sedan på eftermiddagen hade universitetet bjudit in Tommy Iseskog som arbetar med arbetsrätt och är mycket känd inom området. Han föreläste om diskrimineringslagen och gav en massa bra exempel, riktigt rolig var han dessutom. Han såg lite ut som Bosse-bildoktor :P. Vilka snygga liknelser va?? Haha...en grym förläsningsdag helt enkelt!

Nu ska jag strax scanna in lite bilder i datorn som vi ska ha till vår powerpointpresentation imorgon och sedan är det dags för middag. Ni kommer väl ihåg att jag lovade att inte slarva med maten idag ;). Sedan ska jag verkligen försöka läsa i någon timme för att efteråt åka och träna. Grym kväll!

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0