11 November 2010

God morgon världen! Idag känner jag mig pigg och fit for fight som vanligt...om det ändå vore så väl. Jag ville inget hellre än att ligga kvar i min varma säng och sova ett par timmar till, men det hinner jag inte. Ska snart åka iväg till Tornby och fixa lite innan skolan :). Sedan är det som sagt skola HELA dagen. Ska försöka smita lite tidigare så att jag hinner äta en ordentlig middag och läsa. Har fruktansvärd ångest för den här himla läsningen, måste verkligen råplugga hela helgen. Min egen deadline är på onsdag kväll (får även tågresan hem till Sthlm att läsa på), för jag vet hur duktig jag brukar vara på att läsa hemma...

Aja, har bara min lilla hemma-chill-fest planerad på lördag och imorgon ska jag ha Idolmys med mig själv :). Ska tända lite ljus, krypa upp i soffan och äta en god middag. Innan det ska jag läsa i några timmar så att jag verkligen kan njuta av kvällen. Söndagen blir det till att läsa i princip hela dagen samt testa det nya gymet :), nice.

Dags att sätta lite fart, see you later!



Ps. Gör detta! 1. Gå in på Google Maps 2. Gå in på vägbeskrivningar 3. Sök från Japan till China 4. Kolla nummer 43. Hahaha...skrattade jättelänge :P Ds.

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0