Mätt :)

Nu har jag precis smällt i mig tre havrepannkakor (storleken av en amerikansk pannkaka) och blev proppmätt på det. Hade mosad banan och lätt kesella med hallon och blåbär på :). Att jag aldrig tröttnar på dessa pannkakor...tycker nästan att de är godare än vanliga.



Jag har även hunnit läsa två timmar nu på förmiddag, gjort mig iordning inför att åka till skolan, handlat mjölk och fixat mellanmål att äta under pausen på föreläsningen. Idag är en sån dag som är jobbig för mig att planera i matväg. Jag lägger annars upp mina måltider efter hur jag ska träna och äter alltid ett ordentligt mål två timmar innan träning. Men idag slutar föreläsningen fem (vilket betyder att jag är hemma runt halv sex) och träningen börjar sju. Det blir alltså för tajt att äta när jag kommer hem.

Detta har jag löst genom att nu äta havrepannkakor till lunch, sedan har jag packat med mig lätt kesella med hallon och müsli samt två clementiner till mellanmål (vid fyra) och när jag kommer hem äter jag en Swe Bar som gör att jag håller mig hyfsat mätt. Eftersom jag inte är hemma från träningen förens vid kvart i nio blir det havregrynsgröt och en macka till middag/kvällsmål, kan inte äta en stor måltid så sent. Aja, tur att det bara blir såhär vissa dagar :).

Har tagit dagens outfitbilder som jag slänger upp ikväll, nu ska jag diska och sedan läsa en stund till. See yá!
/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0