Mätt? :)


Herregud vad mätt jag är! Jag har kommit in i en period där jag blir mätt väldigt fort, vilket är bra, men innan jag kom in i denna period kunde jag äta hur mycket som helst, det fanns inget stopp. Både igår och idag har jag fått lämna mat på tallriken, vilket jag egentligen inte gillar. Fast jag fryser in det och kan säkert äta det till mellanmål eller liknande någon annan dag. Antar att jag också blev ganska mätt efter salladen som jag åt innan själva middagen :).

Ska iväg och träna om en stund. Idag blir det skivstång. Inte så jättepepp kanske, men det är ju så skönt när man väl är där och speciellt efteråt :). Ni kanske tror att jag som tränar så mycket älskar att åka iväg och träna hela tiden och så är självklart inte fallet. Ibland är jag jättepepp och åker med glädje iväg till träningen, men under denna årstid när det är snöigt, halt, kallt och mörkt så tycker jag inte alls att det är speciellt roligt :(. Hade absolut hellre legat i soffan med en stor godispåse och kollat film istället för att ge mig ut i mörkret och kylan. Men jag tycker verkligen om att träna och röra på mig. Min kropp mår bra av det, jag håller mig vältränad och jag känner mig ganska pigg. Så det positiva väger över det negativa om man säger så :).

Idag har det varit en seg dag i skolan, först grupparbete och sedan projektintroduktion. Annars har jag inte hunnit med så mycket, men tänkte strax diska och städa lite innan jag åker iväg. Blir tyvärr ingen film med Hanny ikväll, men jag ska nog kunna sysselsätta mig iaf ;).

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0