Värk i alla dess former...

Den här hemtentan tog verkligen kål på mig. Den var diffus, den var svår, den var tråkig, den var tidskrävande och så vidare...Jag skulle kunna rabbla upp allt möjligt om den här tentan och det kommer jag inte göra, eftersom jag vill glömma! Tentan fick mig att ha konstant ångest i två dagar, jag fick även otroligt ont i ryggen av att sitta på en hård trästol (med en liten kudde på) i väldigt många timmar, jag led av konstant huvudvärk i två dygn och jag har haft kramp på alla möjliga ställen i vaden. Allt detta på bara två dagar!

Som den aktiva person jag vanligtvis är, så tog detta kål på min kropp. Igår gick jag som mest från datorn till toaletten och tillbaka. Detta resulterade i att mina vader reagerade negativt på att inte få komma igång och arbeta, eller så var det nog förresten med hela kroppen. Jag somnade med en sådan värk i hela kroppen som jag undviker genom att träna. Den värk man får efter ett hårt träningspass är härlig, det här var allt annat än härligt! Det är inte bra att inte få igång kroppen ordentligt märkte jag nu och jag vill inte gå igenom denna process igen, det var hemskt.

Jag har även missbrukat pepsi max, redbullshots och skånepepparkakor. Allt för att hålla mig pigg och koncentrerad. Dock resulterade det i att hjärtat rusade, jag fick lite småpanik och ont i magen. Jag är inte van att dricka energidrycker eller läsk med koffein i, så min kropp reagerade inte så bra på det. Men det krävdes för att orka sitta framför datorn från halv nio på morgonen till halv ett på natten med endast några korta pauser.

I sådana här lägen är det inte roligt att vara student, men allt runtomkring är roligt. Partylivet, mycket tid för träning och vänner samt intressanta föreläsningar och grupparbeten. Det är tentor jag avskyr, jag är inte skapt för att skriva tentor. Usch, jag vill plocka ut min examen nu och börja jobba! Aja, jag håller ut...bara ett halvår kvar :D, shit vad tiden gått snabbt.


Min kropp kräver motion för att fungera och det ska jag ge den :).

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0