Lååång dag

Jag är helt slut i huvudet. Det har varit en lång dag i skolan idag, närmare bestämt från 8 till strax innan 16. Ska bli skönt att träna och tänka bort skolan lite, känns som det är ganska mycket nu :(. Läsa, läsa, läsa. Frågan är ju bara när man ska hinna? Kommer jag verkligen ha energi att läsa ikväll? Jag måste nästan det...

Måste erkänna att det är lite tråkigt att komma hem eftermiddag efter eftermiddag till en tom och mörk lägenhet. Har ju levt ihop med mitt ex i lägenheten i två år och helt plötsligt står jag här ensam i min extremt tysta lägenhet. Jag måste också erkänna att jag älskar att komma hem till en städad lägenhet där allt ser ut som det gjorde när jag åkte hemifrån. Disken är diskad, sängen är bäddad och det är inga högar på golvet. Det gör att jag kan njuta till 100% i MIN fina lägenhet. Jag börjar mer och mer att tänka bort vår lägenhet och känna att den bara är MIN, min, min! Riktigt härligt, men lite höstmys skulle inte skada ;). Ska krama ihjäl min mamma och pappa när jag kommer hem :P. Förbered er på det kära föräldrar <3.

Aja, nu är det dags att snajda om till träningskläder och bege sig ut i mörkret och kylan. Ikväll blir det som sagt matlagning, lite bonden och plugg :). Nice nice.



/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0