Raggsockor?


Ska strax krypa till kojs, men kände att jag ville slänga upp dagens outfit (som jag lovat) och ett litet inlägg innan jag sover. Är inte ett dugg trött dock eftersom jag sov vidare imorse, vilket gjorde att det blev 9 timmars sömn...Dock borde jag sova snart för att orka upp imorgon och åka på workshop i skolan.

Idag har jag pluggat som vanligt, blev totalt fyra timmar idag + föreläsning på två timmar :). Sedan har jag varit och kört medel 70 min som var svettigt som vanligt, men nu har mina benhinnor fått ta mycket stryk :(. Snälla hjälp mig, vad gör man åt det? Hur "botar" man onda benhinnor? Imorgon ska jag "bara" köra skivstång vilket innefattar att bara lyfta en skivstång rakt upp och ner alltså ingen kondition och på onsdag blir det simning, alltså inte heller något tryck på benen. Så de ska nog må bra av lite vila och inga hopp, stackars benhinnor och knän :(. Träningsnarkomanen får en varning i form av ont! Kanske ska tagga ner?...ALDRIG :P!

Haha...aja, jag är i alla fall jättesugen på att skaffa mig ett par raggsockor nu till vintern. Vet ni vart man kan köpa det? Vill ha ett par riktigt sköna och varma, som man kan gå hemma i istället för tofflor :). Fick låna ett par av Bella när jag var i Örebro, precis ett par sådana vill jag ha!



Sov gott mina vänner.
/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0