Min kropp är inte som den ska...

...men det kanske ni redan har förstått? Måste säga att träningen gick över förväntan trots allt. Lite snurrigt när jag låg ner och lite magont, men efteråt kändes det väldigt skönt. Dock hade jag magknip tills jag fick i mig lite kvällsmål :). Känner att kroppen känns lite ut och in, svårt att förklara. Tror jag ska diska och fixa lite nu och sedan blir det bedtime. Måste nog sova bort den här känslan. Så snälla håll tummarna för att jag mår TOPPEN imorgon :).

Ååå, vet ni? Jag har så mycket roligt som jag längtar till :). Den 3-5 december kommer min bästa Ellen hit. Då blir det inte en lugn stund kan jag meddela ;). Jag hoppas att vi hinner med massor av roligheter. Det blir kanske myskväll, shopping, party, adventsfika mm. Vi kommer nog inte ha en lugn stund i alla fall. Shit vad jag längtar!!! Sedan på fredagen den 10:e kommer Angelica från Nice hit till Sverige och mig i Linköping. Ska bli så förbaskat roligt och underbart att träffa henne igen, hon är verkligen saknad :(. Vi har också fullspäckat, så det kommer bli awesome. Ska bege mig ut nästa vecka och köpa julklapp till tösen :). Annars ser jag fram emot jul och sedan ser jag verkligen fram emot den 27:e december för då åker jag och familjen till THAILAND. YEY! Då blir det att bara slappa, njuta av sol och värme, shoppa massor, umgås med familjen, äta gott och bara leva livet <3. Den här resen är så otroligt efterlängtad! Snart bara en månad kvar...


Jag tillsammans med min fina Ellen i somras <3


Jag tillsammans med söta Angelica i våras <3

Aja, dags att säga god natt till Angelica på skype och sedan fixa lite innan jag hoppar i säng. Ska upp jättetidigt imorgon och ha reflektionspass. Sedan är det föreläsning och efter det grupparbete. Fullt upp alltså. På kvällen ska jag och Hannah prova kickboxning :). Det ska vi börja med nästa termin vilket ska bli superskoj. Har verkligen längtat efter att få köra igång med det igen och vilken tur jag hade som hittade en kompis som kände precis likadant. Tror vi kommer kunna peppa varandra till max. Vi ska vara HELT slut imorgon ;). Awesome!

Natti natti!

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0