När jag blir stor...

...vill jag jobba med något som jag tycker är kul! Min dröm för tillfället är att jobba med idrott- och hälsofrågor på ett företag. Vara ansvarig för personalens hälsa helt enkelt. Drömmen vore att blanda föreläsningar, enskilda samtal och personliga träningspass, hur underbart vore inte det? Det är mitt mål med min utbildning, att skaffa mig en bra grund och sen bygga vidare på den (allra helst åt detta håll).

Det är verkligen svårt att veta vad man vill med sitt liv. När jag var 15 och skulle välja gymnasium ville jag bli journalist och valde därför samhäll med inriktning journalistik och media. Det visade sig vara ganska tråkigt och vi hade dessutom mycket dåliga lärare vilket inte gjorde saken bättre. Nej, journalist var inget för mig, även om jag älskar att skriva och prata ;)! Sen hoppade jag vidare i 3:an på gymnasiet till att vilja bli mäklare. Sälja fastigheter till människor. Detta var en stor dröm som jag överlade länge, tänkte söka in till KTH efter 1 år på ICA, men började se nackdelarna. Även om det känns långt bort just nu, så måste man ju tänka lite på framtiden. Om (när) jag skaffar barn och familj så vill jag helst inte vara uppbunden kvällar och helger. Jag vill inte vara en mamma som aldrig är hemma med sina barn, jag vill ha ett 9 till 17 jobb (vardagar) och åka hem och äta middag med min familj. Så är det bara! Då var det alltså dags att söka efter något nytt, vad passade mig?! Min tanke föll självklart på hälsa och idrott, allt med träning och kost tycker jag är roligt och intressant. Men PT (Personlig tränare) känns inte som ett heltidsyrke, utan mer som en hobby. Sökte faktiskt Arbetsterapeut programmet som 4:e alternativ och det enda problemet med det var att det låg i Norrköping och Richard befann sig i Linköping =(. Vad skulle man då kunna bli då? Att jag hamnade där jag hamnade idag är en ren slump, men jag gillar det! Det är en bred och eftertraktad utbildning som är toppen att ha på sitt CV. Så i 2 år till ska jag befinna mig i Linköping, sen får vi se vad som händer...det får tiden utvisa! =)

Det är spännande att prata om livets tankar och ändringar, men nu ska jag gå över till min dag istället. Jobbade som sagt från 10-19 och det gick bra. Lite seg och trött var jag allt när jag kom hem. Blev bjuden på 3-rätters middag och det var supergott =). Sen satte vi oss hela familjen och spelade Stockholmsspelet och det är lite långtråkigt, men man lär sig ganska mycket. Jag och mami fortsatte upp till tv:n och slog igång Singstar idag igen. Mer än så har jag inte hunnit göra och nu är jag MEGAtrött efter att bara ha sovit 6 och en halv timme i natt. Imorgon får jag lite sovmorgon, tänkte nämligen cykla till jobbet =).

God natt kära läsare <3.
/Elin


Kommentarer
Postat av: Theo

Vad pluggar du nu då?? Tack för en bra blogg! Du har bra klädsmak ;)

2009-07-11 @ 18:00:23
URL: http://-

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0