090724

Bloggabstinens!!! Efter ett långt "uppehåll" från bloggen är jag nu på gång igen =). Jag har haft en underbar vecka tillsammans med mina tjejkompisar. Vi har festat, solat på Tofta beach, hängt på Kallis, shoppat, ätit massor av god mat, spelat spel, gått promenader, ätit glass, pratat och umgåtts =). Vi har hunnit med mycket, men samtidigt tagit det väldigt lugnt. Jag ska visa er lite bilder från veckan för att förklara mer vad vi har hittat på.


Första dagen var vi på Kallis. Här är jag och min söta B!! =)


Dansade loss gjorde vi där =). Hur roligt som helst att "shake a little booty" ;).


Lite människor var det i alla fall som skakade loss!


På kvällen var det mysdress och lugn hemmakväll som gällde. Tjejerna hade gått upp tidigt för att åka hit och jag sov dåligt. Så det var skönt med en lugn kväll och ett glas vin.


Det serverades jättegod, vegetarisk lasange som B och S hade gjort. Till det majskolvar och sallad =). MUMS!

Dag två och tre tog tyvärr inte jag några bilder, men någon av de andra tjejerna gjorde kanske det. Återkommer med dem senare i så fall =). Dag två shoppade vi och sen åkte vi hem till några gemensamma kompisar på kvällen. Dag tre blev det Tofta för hela slanten. Vi låg där och solade, läste och bara hade det skönt hela dagen. Sen åkte vi hem och gjorde oss iordning för att åka in till Visby och lämna av B vid båten. Åkte hem och hade en lugn och mysig hemmakväll med promenad, spel och god mat =).


Dag fyra fikade/lunchade vi på ett supermysigt fik (min favorit här på Gotland).


Vattenmelon-drink som S kom på =). Det är mixad vattenmelon, vodka och sprite. Jättegott och somrigt!

Mer bilder lägger jag ut imorgon =). Nu är det snart läggdags här på ön. Imorgon har jag inte överdrivet mycket planerat förutom att städa lite, klippa gräset och åka till tippen ;). Väderprognosen visar ju även STOR sol imorgon, så det blir nog några timmars solning då med =). Skönt!

Blev ju lite shopping när tjejerna var här också. Tänkte visa vilka fynd jag gjort den här veckan!


Supersnygg långkofta från Vila Outlet. Fick betala 150 kr för den och ska matcha den med leggings och mycket armband i höst.

  
Läckra linnen, ett knallrosa och ett ljusgult från Vero Moda (REA!). Vi ramlade på dem av en slump idag =). Fick betala 100:- tillsammans. Supersnyggt med leggings och mycket smycken =).


Hur otroligt fin är inte denna kopp? Ramlade på den på ICA Maxis REA idag =P. Stor, fin och perfekt när jag ska dricka te i Linköping =). Me love!

Det var några fynd jag gjorde denna vecka =). Imorgon får ni veta mer om vår "galna" vecka...ska bland annat visa vilken fin present vi fick från ett event igår. Missa inte det ;)!

/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0