Hemma hos mig

God kväll kära läsare! Nu har jag precis duschat och hoppat i min pyjamas redo för sängen =). Är ganska seg, men inte sådär trött så att jag somnar. Därför tänkte jag bjuda er på ett sista inlägg innan jag lägger mig med nya numret av CHIC.

Ikväll har jag även testat min nya mascara. Den är från Loreal som jag skrev och heter Telescopic mascara.


Det är den "senaste" versionen i silver som heter Clean Definition. Eftersom jag bara testat den en gång kan jag inte ge ett expertutlåtande ;). Min kompis E använder denna mascara och hon tycker den är bra. Själv har jag testat den i guld och tyckt den var bra, så nu testar jag denna.

Före:


Efter:


Man ser kanske inte så mycket, men enligt mig så blev det en snygg svart färg. Jag tyckte även ögonfransarna böjdes ganska bra av mascaran, vilket är ett plus. Däremot är borsten så mjuk, så den känns som den ska gå av. Men jag gillar mascaran som jag fick betala 155 kr för på H&M (Inte gratis!). Så nu kör vi på den ett tag, så ska jag komma med ett utlåtande senare.

Nu ikväll har jag ätit väldigt god mat (tortillas) och pratat med min familj och moster. Sedan kollade jag på Halv åtta hos mig som gick i repris. Jag tycker det är lite småroligt och har aldrig sett det förut =). Efter det har jag mest suttit vid datorn och fixat lite.

Imorgon är det jobb som gäller igen, men först ska jag skjutsa moster till flyplatsen. Hon kom i måndags, det känns som igår =(. Tiden här på ön går för fort, precis som hela det här året. Kan någon göra så tiden går lite långsammare, jag blir stressad av att allt tid bara flyger iväg...Nu ska jag i alla fall krypa ner under täcket och läsa. Sov gott!
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0