090716

En LÅNG dag på jobbet är över och jag ser fram emot att "bara" jobba 3 dagar till och sen ha semester i 1 vecka =D!!! Passet idag var 12-21.15, vilket är lite väl segt, men det går ;). Imorgon jobbar jag bara 5 timmar, ska bli skönt att ha en kort dag. Sen blir det jobb hela helgen. På måndag morgon kommer äntligen mina tjejer hit =), det ska bli så otroligt roligt. Jag längtar verkligen efter dem <3. Det ska bli roligt att gå ut och festa (och speciellt dansa, i <3 to dance), sola, prata, mysa och umgås =). Hoppas bara att vi får lika fint väder som förra sommaren, då skulle allt vara mer än perfekt (SMHI visar det ska bli sol/moln på måndag och 20 grader). Åååå, jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar =D!

Imorse när jag vaknade vid 09 var jag jätteseg. Somnade om och vaknade av larmet 10 min efter 09. Drog mig upp ur sängen och satte "motvilligt" på mig träningskläderna, helst av allt hade jag velat ligga kvar i sängen och sova ;). Men som jag skrivit tidigare, har jag bestämt mig för att träna så gör jag det (enda undantaget är om jag blir sjuk!). Tog på mig shorts idag, för dem senaste gångerna har det varit alldeles för varmt med träningsbyxor. Det var varmt och lite halvtungt att springa idag, men jag tycker ändå att det gick ganska bra =). När jag kom hem såg jag givetvis ut som ett...tomato face!! Men skönt var det! Körde situps, armhävningar, tricepsövningar, benböj och "gång i trappa" efteråt. Jag är så stolt över mig själv att jag sen i fredags varit ute och sprungit varannan dag =). Duktiga mig ;)! Så som ni förstår blir det en runda på lördag också, och helst av allt en innan tjejerna kommer på måndag. Tror ni jag orkar? Deras båt kommer kvart i elva, så går jag upp åtta borde jag nog hinna ;). Vi får se helt enkelt!

Idag när jag kom hem efter jobbet vid 21.30 hade min gulliga pappa maten klar =), familjen hade väntat med att äta tills jag kom hem. Hur snällt var inte det? Tack för god mat och trevligt sällskap ;).
 
Nu till en låt som fastnat på min hjärna. Hörde den första gången på Allsång på skansen och artisten heter John Me...jag tyckte den var ganska dålig i början, men nu är den grym! Vad tycker du?


Jag ska ju fortsätta visa mina favoritskor ;). Här kommer några till som ni garanterat sett på mina fötter =).


Dessa snyggingar kommer från en skoaffär i USA och dem är absolut dem snyggaste klackar jag har, jag älskar dessa skor och har fått mycket kommentarer för dem =).
 

Kommer ni ihåg när jag skrev att jag ville ha dessa? Dem är så grymt snygga och äntligen mina =). Jag älskar dem! Fint att man visar sina målade tånaglar på ett diskret sätt och för mig som är lite blyg när det gäller detta mönster är dessa skor
perfekta!


Dessa snygga klackar med rosett kommer från Skopunkten. Dem här är dem absolut skönaste
klackskorna jag har och dessutom eleganta =).


Dessa varianter av gladiatorsandaler är jättesnygga och ganska
sköna =). Dessa kommer också från USA-resan.

Detta är mina 9 par favoritskor, sen har jag massor av skor som jag också tycker mycket om, men inte på samma sätt ;).

*Gäsp* *gäsp*...nu borde jag sova! Är så himla trött. Ska cykla till jobbet imorgon =).
Guten nacht!
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0