090614

Söndag!
Vaknade vid strax efter 10 idag, men klev inte upp ur sängen fören halv 11 =P. Hoppade i mina träningskläder och gav mig ut på en långpromenad =). Den blev lite längre än jag hade beräknat ;). Var ute och gick i 1 timme och 20 min, + en paus på 10 då jag plockade fina stenar.

Här är fina stenar som jag hittade på stranden här på Gotland, jag har tolkat dem som jag ser dem =).


För mig är detta ett hjärta vilket symboliserar min kärlek till Richard, mina underbara vänner och min älskade familj.


Jag tycker detta ser ut som ett spöke. Vad tycker ni?


Ett litet katthuvud kanske?


Vem ser ut såhär? Joo, Barbapappa =).

Det var en lite seg väg hem, men jag gick och gick. Tillslut kom jag hem och då stretchade jag. Ringde pojkvännen och hoppade in i duschen. Sedan har jag suttit i morgonrock och ätit frukost och läst tidningen i evigheter =P. Så skönt med semester!

Imorgon börjar jag jobba på en ICA-butik i närheten. Ska bli roligt att ha något att göra. Jobbar en kort dag imorgon vilket känns skönt med en mjukstart.

Så är det med det, om 2 timmar ska vi äta inbakad kassler (en av mina absoluta favoriträtter), MUMS!

Vill passa på att göra lite reklam (eller inte...) för ett band som heter Smaklösa. Det är ett band som kommer härifrån Gotland. De har varit ett band sen 1986, så dem är nog ganska gamla nu =P. Hade aldrig hört talas om dem...Vad tycker ni?


 


Haha...inte alls min typ av musik. Skulle nästan vilja säga att de är väldigt smaklösa! Undrar hur många som kommer gå och titta på deras konsert här i närheten? Typ kompisar och bekanta eller? Jag kommer då inte se dem...

Däremot skulle jag kunna tänka mig att se Rongedal på Warfsholm den 8/7. Dem är ju lite roliga och duktiga på att sjunga. Får ta med mammi och titta =).



/Elin

Kommentarer
Postat av: Mamma

Sofie då??? Vi kommer ju den dagen! :o)



PUSS

2009-06-14 @ 21:26:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0