090710

Gissa vad jag gjort!? Varit ute och sprungit såklart! Känner mig otroligt duktig och hurtig =). Den här rundan var verkligen efterlängtad och välbehövlig. Känner mig genast lite piggare.

Klockan ringde 07 och jag var som vanlig väldigt morgontrött. Kollade ut och ser att solen skiner =) samtidigt som det blåser. Jag såg min chans att få några solstrålar på mig, så jag hoppade i träningskläderna och gav mig ut.


Här är jag innan löparrundan. Morgontrött, osminkad och blek =(. Vilken osnygg kombo!

När jag hade sprungit var jag HELT slut! Det kändes i hela kroppen att det var ett tag sen jag sprang. Nu har jag lovat mig själv (och er) att jag ska skärpa mig med allt vad träning och kost innebär. V. 30 kommer mina underbara tjejkompisar hit och det är ju bara 1 vecka tills dess. Borde jag inte kunna skärpa mig en vecka i alla fall? Inte äta en massa snask och försöka köra regelbundna löparrundor. Jag lovar er här och nu, jag ska INTE äta något snask fram till måndag v. 30 och dessutom röra på mig! Jag "hör av" mig om det går åt skogen ;).


Såhär glad och svettig är jag efter en härlig löparrunda på 45 min =). Körde även sit-ups, knäböj, armhävningar och "gång i trappa" efteråt.

Nu har jag precis duschat och ska skutta ner till köket och äta lite frukost. Som ni vet så jobbar jag 10-19 idag, så vi hörs ikväll =). Ha en fin dag! Hoppas ni också får lite solstrålar på er <3.
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0