Förevigt!

När regnet ÖSER ner utanför fönstret och det är småkallt (springer runt i min rosa mjukisdress) undrar jag genast vart sommarvädret tagit vägen? Idag damp även höstkatalogen från Ellos ner i brevlådan med höstkläder =(. Jag vet ju att dem brukar dyka upp nu, men lite deprimerande är det faktiskt. I vanliga fall brukar jag lägga undan den och läsa i Augusti, men eftersom vädret är som det är så passade jag på ;). Mycket brunt lade jag märke till, inte riktigt min typ av färg. De hade mycket snygga träningskläder från Adidas. Bland annat denna snygga hoodie;

499:- från ellos.se höstkollektionen.

Med det jag skrev ovan menar jag att sommaren och ledigheten inte varar förevigt. Man ska ta vara på den ordentligt. Jag har verkligen vistats utomhus när solen varit framme, badat och solat. Ändå saknar jag solen och det känns inte som jag tog vara på den...aldrig blir man nöjd =P! Egentligen är det lite mysigt med regn för då kan man sitta inne och glo på film utan dåligt samvete, men man saknar ganska snart solen och värmen igen =(.

Som jag berättade tidigare springer jag runt i min rosa mjukisdress från H&M (Betty Boop). Byxorna har jag haft länge, men tröjan kom jag över när Ellen och jag var och shoppade, på rea dessutom =). 98 pix, var "tvungen" att slå till. Visst är den (jag) söt? ;)


Tog en bild idag också när jag väntade på planet, tycker faktiskt att jag ser hyfsat pigg ut också! Somnade ju halv ett i natt och gick upp halv sju...gissa om jag var trött. Blir tidig sänggång idag *gäsp*.

Körde samma skjortklänning som igår, men idag matchade jag med svarta leggings istället för jeansleggings.

Nu fortsätter vi givetvis med de sista Gotlandsbilderna från min weekend med Ellen (för er som missat det)...

Party 2 - Trötta, men snygga ;) partybrudar i blått efter ännu en kväll på Burmeister! Min klänning är köpt i USA (på forever 21) och väskan är från H&M.


Smile - Jag ler ALLTID när Ellen är i närheten, hon får mig verkligen att skratta!


Ett, två och tre - Vi sträcker på oss och ler, precis som det ska vara =). Mina skor är från Skopunkten.


Hemresa - Visst har jag och Ellen lite packning? Ellen var här en weekend och jag var borta måndag och tisdag ;). Klädseln för dagen är H&M från topp till tå, bäst att köra samma =P!


Picknick innan båten - Hemmagjorda mackor med salami och brieost och en cider. Lite kyligt så jeansjackan från Gina Tricot åkte på =).


Glass - på Sveriges största glassbar med 100 sorter att välja på. Jag <3 den riktigt svarta lakritsglassen, den är drömgod. Vi avslutade vår underbara weekend med lite glass, sen promenerade vi till båten och åkte till Nynäshamn.

TACK Ellen för en UNDERBAR helg, för att du är en underbar fotograf (och för att du har kameran med dig hela tiden) och för att du är min vän <3. Du har en speciell plats i min hjärta och jag tänker mycket på dig!

Tänkte berätta om en sak som hände mig och Ellen när vi var på Kallis. Vi kom efter after beachen dit och det var inte så himla mycket folk, så vi köpte varsin alkoholfri drink och la oss i sängarna (som jag sa tidigare). Bredvid oss låg det tre killar (lite äldre...) och dem sa att dem kunde fotografera oss med Ellens kamera istället för att vi bara skulle fotta varandra, toppen tänkte vi och slängde dit kameran. Dem tog lite bilder och sen började vi snacka. Dem var jättetrevliga. Den ena var advokat, den andre pilot och den tredje jobbade på en nyhetstidning. Jag väljer att inte gå in på identitet eller visa bilder för att jag är en sjysst tös (hoppas det uppskattas...). Det visade sig att killarna (eller ska jag säga männen?) var 32, alltså 11 ÅR äldre än mig och Ellen. Vi brydde oss inte om det eftersom vi båda har pojkvän, så vi pratade inte med dem för att flörta. I alla fall, jag ska komma fram till det jag ville berätta. En kille, vi kallar honom Johan, flörtade ganska mycket med mig. Han frågade om jag ville krypa ner under filten bredvid honom (NEJ tack!), han sa att jag var söt, att jag hade en atletisk (?) kropp osv. Efter ett tag spårade allt ur...från deras sida! Dem började fråga en massa "snuskiga" saker och det kändes lite väl. I alla fall så såg vi dem här killarna på Burmeister på kvällen igen och då såg jag att "Johan" hade ring på fingret!!!!!!!!!!! Va?? När han hade gått hem och lagt sig gick jag fram till en av de andra killarna och frågade om han var gift/förlovad? Då svarar killen "Han är gift och har en son på 2 1/2 år". Jag vart helt chockad. Tycker ni verkligen att det är okej att en gift kille (man) med barn åker ner till Gotland en weekend och raggar på småtjejer som är 11 år yngre och det var inte lite han höll på...Vilket as rent ut sagt. Jag önskar att jag hade hans adress så jag kunde skicka ett vykort och "tacka för den underbara helgen på Gotland"...jag skulle inte ha dåligt samvete, för jag tycker synd om hans fru. Jag berättade för killarna om min blogg och jag HOPPAS att du, "Johan", läser detta....för ditt beteende är verkligen inte ok! Skärpning om du vill behålla din familj.

Nu fick jag sagt det jag ville. Vill gärna ha kommentarer på detta, tycker ni att det är ok att göra som han gjorde eller gjorde han fel (som jag tycker)?? 

/Elin


Kommentarer
Postat av: Ellen

Ge mig mera elin och gotland!! de är nästan så jag bokar en weekend nu på en gång! När har du tid??

2009-07-08 @ 23:35:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0