090720

Äntligen är mina tjejer här =)!! Vad roligt vi ska ha. Och vilket helt underbart väder vi har idag, förutom att det blåser lite kanske ;).

Har haft riktigt svårt att sova i natt, låg och vred och vände på mig i evigheter. Var lite pirrig över att mina kompisar skulle komma och så, har ju verkligen sett fram emot den här veckan enormt mycket =). Vaknade i alla fall när klockan ringde vid 08, hade jättesvårt att gå upp efter cirka 5 timmars sömn, men tillslut drog jag mig upp. Gick ut och sprang en kort runda eftersom jag tog så långt tid på mig innan. Skönt att jag i alla fall kom iväg =). Sen var det dusch, frukost och göra sig iordning som gällde. Efter det bar det iväg till Visby och hamnen.

Vid kvart i elva kom mina efterlängtade vänner =). Så himla glad jag blev att se dem! Vi har hunnit vara på systembolaget, Ica Maxi och nu är vi hemma. Har fått i oss lite lunch i form av brieost- och salamimacka, supegott och enkelt! Planerna för eftermiddagen är Kallis =). Ska bli lite roligt att sjunga med och bara "chilla". Hehe...jag har erbjudit mig att vara chaufför idag, så det blir lite vin vid middagen ikväll sen. Nu ska jag gå ner och se vad tjejerna sysslar med.

Ha en trevlig kväll!


Jag på Kallis senast =). Ser verkligen fram emot eftermiddagen!

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0