090730

God morgon! Snart är det augusti (!). Det här sommarlovet har gått så fort trots att jag inte haft min pojkvän eller kompisar nära. Men jag har funnit ett lugn här på Gotland som jag aldrig känt förut och det är superbra. Jag hoppas bara att jag tar med mig det här lugnet till Linköping och plugget. Jag ska försöka ta dagen lite mer som den kommer och göra så gott jag kan. Jag kan inte hinna med två lektioner, hemmaplugg, träning, handla och laga mat, diska och bara vara på EN dag. Men jag vill inte åka hem =(! Jag vill inte börja skolan igen. Jag vill inte gå tillbaka till vardagen. Jag vill stanna här, hos mamma och pappa. Jag trivs så himla bra här...hur ska jag kunna byta ut det mot en varm lägenhet i centrala Linköping? Jag hoppas mina tankar ändrar sig snart...

Vad pesimistisk jag låter. Jag älskar ju livet i Linköping <3, men jag behövde lite mer tid här på Gotland för att samla ihop lite extra krafter. Nu till dagen istället! Jag blev väckt av mamma som frågade om jag ville med ut och gå (hon läste det på bloggen =P), vilket jag självklart ville. Så vi gick en runda i högt gräs och det var riktigt blött...men skönt! Så nu har vi gått en morgonpromenad och jag är precis påväg mot duschen innan en gooood frukost.

Idag blir det Visby som sagt. Ska bli roligt. Jag ska köpa gotländskt te och ta med mig hem. Får se om jag hittar något annat roligt ;). Vi hörs i eftermiddag/kväll. Ha en fin dag!

/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0