Hektisk tillvaro...

...INTE! Och det är så himla skönt. Jag gör allt i min takt =). Solar lite, pratar lite i telefon, sitter vid datorn, äter mat och fixar och donar. Är inte det tillvaron man vill leva i jämt? Jag tror det...i alla fall jag =).

För att vara lite pesimistisk kommer jag nog tröttna om två veckor. Jag är ju en människa som vill ha saker att göra och gillar när det händer saker ;), så detta blir lite av en prövning för mig =). I höst är det ju tillbaka till Linköping och den påriktigt hektiska vardagen. Då ska det pluggas, tränas, mathandlas, städas, lagas mat osv. Men det ska vi inte tänka på nu (!).

Har hunnit fixa mina fötter ikväll också =), så nu ser dem väl något sådär ut i alla fall. Händerna får bli på torsdag efter jobbet =). Här är min miniguide till "snygga" fötter;


1. Jag börjar min pedikyr med att ta bort gammalt, avskavt nagellack.
2. Fotbad är bra för att mjuka upp fötterna inför "filningen".
3. Filar fötterna på hälen och nedanför tårna för att få bort förhårdnader och gammal hud.
4. Klipper tånaglarna.
5. Filar tånaglarna.
6. Ner i "plurret" igen och sen på med nagellack i valfri färg (tog svart).
7. Fina resultatet!

(Notera "feta" blåsan på andra tån från vänster, AJ!)

Eftersom jag går runt rätt mycket här hemma väntar jag med fotsalvan till ikväll. Kör en riktig inpackning då. På med kräm och sen ett par bomullssockar, sov med det och vakna med superlena fötter =).

Detta var mitt superenkla tips till dig. När jag satt där och fixade fötterna insåg jag att jag måste ta bättre hand om mina stackars fossingar =(. Så nu ska jag fixa ny pedikyr varannan vecka, så det så!

Dags att lägga sig i hammocken och kolla på solnedgången/läsa en tidning =).
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0