090719

Ååååååå vad trött jag är =(!! Har lite småont i huvudet, mår lite illa och vill helst av allt bara sova. Men det bör jag inte göra! Har lite att fixa med innan jag får lägga mig till sängs...som för tillfället är obäddad eftersom jag tvättar mina lakan ;). Hoppas jag somnar som en stock sen när jag väl får sova =).

Imorgon kommer ju mina favorittjejer hit till ön, och det har jag ju tjatat om en del ;). Men det ska faktiskt bli superroligt och jag ser verkligen fram emot det =). Det är just därför jag har lite att fixa. Mitt rum ser inte jättefint ut, så det måste fixas. Sen ska jag nog dra en repa med dammsugaren också. Om det bara ville sluta regna, så att jag kunde gå ut och gå en sväng. Känner att jag måste röra lite på mig, men jag orkar inte när det ösregnar...segt! Sedan är det Elin-kväll planerad. Ni vet vad det innebär ;). Ansiktsmask, fotbad och manikyr. Måste ju vara fin imorgon när girlsen kommer ;)!


Ni kommer väl ihåg min fot-guide som jag gav er för några veckor sen =). Ikväll blir det rött nagellack istället för svart ;).

Kollade precis SMHI och såg att dem uppdaterat med vädret för nästa vecka. Det ska visst bli ok väder imorgon med sol/moln och runt 22 grader, tisdag regn =(, onsdag sol och 22 grader och torsdag regn igen. Vi får passa på att sola imorgon ifall det är sol ;). Jag vill ju bli brun!!! Kommer vara blekast av mina kompisar =(. Jag håller tummarna för att vädret på SMHI inte stämmer på tisdag och torsdag ;). Annars blir det shopping på tisdag eller något annat mys =).

Nu ska jag mixa ihop en outfit som jag ska bjuda på, sen får det vara slut med datortime. Dags att fixa lite =)!
/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0