090706

Tiden bara rusar iväg när man har roligt (!). Jag har haft en HELT underbar helg med Ellen. Vi har hunnit med så mycket att jag är helt slut i kropp och mage (har skrattat så mycket att jag har magknip =P). Vad länge vi kommer leva Ellen med alla dessa skratt ;). Jag vet inte vart jag ska börja eller sluta när jag ska skriva om vår otroliga helg. Jag väntar med att gå in i detalj på allt innan jag har alla supersnygga bilder som tagits, ni vet en bild säger mer än 1000 ord. Jag sammanfattar det kort med att från fredag till söndag har vi partat (nyktra) två dagar, sett Sara Dawn Finer och Snook, tagit kort med Blondinbella (=P), shoppat, ätit glass, dansat sönder våra ben i högklackat, gått långa promenader, solat, badat, ätit jordgubbar, haft picknick och åkt båt tillsammans. På TRE dagar! Jag kommer minnas den här helgen i resten av mitt liv. Tack Ellen för att du finns och förgyller mitt liv. Nästa år blir det två gånger du får komma ner och hälsa på ;). Haha...Som sagt, mer detaljerat kommer senare tillsammans med bilder.

Vi börjar med en liten bild på min outfit när vi shoppade i lördags. Snygg och enkel =).

Solglasögon - H&M
Linne - H&M
Fransväska - Lindex
Shorts - H&M
Tygskor - H&M


Idag befinner jag mig i Stockholm hos pojkvännen =). Det är HELT underbart att vara hemma en sväng! Jag vaknade vid 10 och sms:ade med B. Vi bestämde oss för att åka och titta på lägenheten som min familj precis flyttat in i. Så himla fint =), är superavis. Sedan åkte vi vidare till Täby Centrum och jisses, det blev shopping vill jag lova =P....(och jag var inte värst!). Det var mycket bra rea nu faktiskt.


Köpte denna sjukt snygga jeanskjol på Zara för 200:- på rea =). Linnet var inte rea, men kostade 70:- på H&M


Denna coola topp köpte jag på H&M för 98:- på rea (kostat 249:-). Matchar med någon typ av jeansunderdel.

Köpte även en svart t-shirt till "basgarderoben" på rea också och en blommig skjortklänning på Gina Tricot. Tänkte ha på mig den imorgon, så då får ni se ;). Vad roligt det är att shoppa, jag älskar det <3! Och sällskapet var ju underbart dessutom, min älskade B <3. Vi åkte sedan till mataffären och handlade lite, sen har vi grillat och haft myskväll hemma hos pojkvännen med hans kompisar =). Haft superduper trevligt och B får jag träffa imorgon igen =D. Och E =D. Det är så roligt att vara hemma och hälsa på. Jag får träffa mina älskade kompisar och min lilla pojkvän, jag trivs som fisken i vattnet ;).

Jag har blivit "beroende" av en sak =P....och det är inte bra ;). Jag fullkomligt älskar tidningen CHIC. Den innehåller massa bra shoppingtips med snygga budgetmärken som passar mig. Jag blir så otroligt shoppingsugen när jag läser tidningen (inte bra =P).

Jag sparar det nya numret för att det är så himla roligt att bläddra i ;). Läs den om du inte gjort det!

Nu ska jag börja avrunda detta inlägg med en bild på en snygg outfit som jag provade på Gina Tricot som jag fullkomligt älskar, men inte köpte =(....(jag ångrar mig lite).

T-shirten kostade 49:- (på rea) och shortsen 199:- (ej rea). Är supersugen =S! Ringen kommer från H&M och är ny (köpte med Ellen), armbanden (svart och guld) kommer från MQ och det zebra-mönstrade är från Santorini (en grekisk ö) som jag fick i present av Ellen =). 

Dags att sova snart, är supertrött =(. Avslutar med att lyssna på min och Ellens "låt" ;), njut!
 


/Elin

Kommentarer
Postat av: Ellen

Underbaraste helgen ever!!!!

2009-07-07 @ 18:17:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0