090712

Man får längta och sakna! Men det är jobbigt att göra det redan, när det inte ens gått en vecka sen vi sågs senast =(. Det dröjer lite mer än 3 veckor innan vi ses igen och då kommer du hit =). Vi pratar i telefon varje dag, men det är inte samma sak. Jag får inga kramar av telefonen =P. Nästa sommar vill jag inte jobba på Gotland, jag vill inte vara ifrån dig en sommar till! Dock vill jag gärna åka ner hit några veckor, för detta är semester påriktigt. Jag älskar Gotland, men jag älskar också min pojkvän <3. Det är svårt att kombinera bara =(!

Idag sov jag ut, vaknade 11 av mig själv =). Drömde strax innan jag vaknade att klockan var halv 2! Ångest. Så jag slet åt mig mobilen och såg till min lättnad att den "bara" var 11 =P. Hoppade i träninskläderna och slängde i mig en nektarin, sen begav jag mig ut. Så nu kan jag kryssa för två saker på dagens lista, springa och sola ;). Hehe...nej då, sola ska jag göra nu med =). Jag får passa på när jag är ledig och man vet inte hur mycket solen kommer vilja visa sig mer i sommar. Hoppas på en toppen vecka 30 bara, för då kommer alla mina goa tjejkompisar hit =).

Imorgon är det v. 29 och då börjar den s.k. Stockholmsveckan i Visby. Jag tycker sånt är jättetöntigt. Jag tycker att man åker till Gotland på semester, inte för att hänga med sin (sina) grannar =P. Allt är bara drygt, dyrt och sliskigt när det är denna vecka. Människor super upp pengar som dem sparat på ett år, sprutar champange som kostar flera hundra (...bara för nöjets skull) och dem är allmänt dräggiga. Jag tycker verkligen synd om polis, ambulans, sjukhus osv. under denna vecka, människor är helt tokiga....eller ska jag säga stockholmare? Jag är ju själv stockholmare, men jag är inte överförtjust i den typen av stockholmare som vistas på ön under denna vecka. Alla priser på nattklubbarna skjuter i höjden (4x så mycket som det kostar i vanliga fall), åldersgränserna höjs och det är FULLT med folk vart man än går. Jag ska hålla mig utanför Visby nästa vecka, för det sista jag vill träffa är en kille med putande läppar och "backslick" som säger "Jag kommer från Östermalm".

Nu har jag nog fått ut mig vad jag tycker om den veckan, någon som håller med eller tycker precis tvärtom?

Dags att äta SEN frulle och sen sola =)! See ya!
/Elin



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0