091030

En dag på stan =).

Gårdagen blev väldigt lyckad. Vi åt middag i form av Ceasarsallad, pratade massor, drack cola och kollade på How to lose a guy in 10 days. En underbart skön och slapp kväll. Dock blev det lite sen sänggång och tidig morgon, vilket resulterar i att jag är otroligt trött nu =(. Vi började morgonen med en promenad genom kvarteret, frukost och dusch på det. Sedan åkte Ellen hem och jag åkte in till stan för att träffa Julia.

Mötte upp Julia på Sergels torg och sedan gick vi runt och på stan och kollade i affärer. Hittade en snygg "koft-väst" på Gina Tricot som jag kände att jag ville fundera lite på. Köpte med en liten present till E, annars blev det inget mer. Julia hittade däremot en kofta och påslakan =).


Jag på Sandy's idag =).


Söta
Julia under lunchen.

Har bara hunnit komma hem, prata med Richard i telefon och sedan slagit mig ner i soffan för att kolla vad som händer i cybervärlden :P. Som sagt är jag jättetrött, men jag ska försöka piggna till lite då jag ska vidare ikväll. Det blir dock en lugn kväll med trevligt sällskap, middag och Idol =). Ser verkligen fram emot det!

Förresten, jag fick en födelsedagspresent i förskott igår av Ellen (och lite Jens :P) =)

Bobby's nya hårserie i form av schampoo och hårspray. Jag ska meddela vad jag tycker när jag prövat =). Och en liten söt tablettask med en prinsessa på (som var lik mig enligt Ellen). TACK SNÄLLA!!!

Nu ska jag ta en ipren och sen packa lite. Ha det fint så hörs vi imorgon! Då kommer mamma och pappa hem =).
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0