Finished (!)

Jag är HELT slut. Och vad jag tjatar om att jag är helt slut hela tiden. Men denna kurs gör mig till en helt annan människa. Jag trivs inte med mig själv och mitt liv just nu =(. Jag hinner inte göra mycket roligt på min fritid. Jag försöker ta mig tiden att umgås med Richard och Annika, samt några andra vänner här i Linköping. Det som är viktigt för mig! Men jag har hela tiden pluggångest, "egentligen borde jag sitta med externen istället...". Nu har jag dock bestämt en efterlängtad promenad och fika med Annika på torsdag =). Det behövs!! Och jag gjorde ju en avstickare till Örebro i helgen, vilket gjorde att jag vilade upp mig ordentligt i mycket gott umgänge. Jag har även bestämt att jag måste "coola" ner mig lite, inte vara så himla uppjagad över den här himla ekonomin. Det VÄRSTA som kan hända är att jag får göra en omtenta och vad gör väl det, egentligen?? Ska verkligen göra mitt yttersta och försöka lära mig så mycket som möjligt dem två sista veckorna...men går inte det vägen, så är det inte hela världen!!! Kan någon pränta in det i min hjärna, TACK!!!

Dagen har ägnats åt plugg i skolan mellan 10-15.30. Började med praktikfallet och det gick ju sådär, men vi har i alla fall börjat =). Fortsatte sedan att lösa uppgifter i boken. Cyklade hem och hittade mina provbågar från Favoptic i brevlådan. Så jag har provat bågar, käkat tacos och kollat lite på datorn under kvällen. Har dessutom (kors i taket!) pluggat 1,5 timme i boken. Känns skönt att komma framåt. Avslutade kvällen med efterlängtade DH och Christine, två av mina favoriter =). Äntligen är tisdagskvällarna tillbaka <3.

Tänkte visa er en rolig lapp som låg i paketet med provbågarna.

Jag läste lappen tre gånger och kollade sedan i lådan, där ligger tre karameller :P. Haha...jag trodde först det var ett skämt, eller det känns fortfarande som ett skämt. "Skicka INTE tillbaka karamellerna". Haha...man får väl säga tack då ;)!

Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen =). Imorgon är det föreläsning mellan 10 och 12, sen ska jag sitta kvar och plugga i skolan. Blir en löprunda på eftermiddagen/kvällen och den där rundan till apoteket som jag inte hann med idag. Annars blir det väl en liknande dag som idag, det är nämligen så mitt liv ser ut nu...i miss my old life :P!

/Elin

En sak till...
Minns ni min "bra" lärare som jag skrev om för någon vecka sedan. Han som jag verkligen INTE tycker om!?? Fick tillbaka en uppgift igår och då hade han skrivit den här kommentaren...

Tydligen (!) kan han berömma en för något också. Dock är han sämsta läraren jag har haft...ever!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0