091022

Vilket SKITväder det är i Linköping idag =(.
Det duggregnar konstant, det är grått och regnigt samt ganska kallt.

Perfekt väder att shoppa inomhus i =).
Är precis hemkommen från Tornby där jag shoppat lite med A. Vi hittade inte riktigt det vi letade efter, så jakten fortsätter ;). Hon åker till Sthlm imorgon och jag får gå en runda på stan här. Vi käkade i alla fall god lunch på IKEA (som jag fortfarande är proppmätt efter), köpte likadana örhängen och handlade massor med mat på ICA Maxi.

Nu kan jag bocka av en sak på min lista. Att byta kolsyrepatron =). Nu har vi äntligen bubbelvatten igen. Dessutom köpte jag BOB hallonsmak till SodaStreamen som var supergod. Rekommenderas om man gillar Hallon ;). A hade smakat Cola tidigare och den var också god. Prova prova!!!



Ikväll blir det bio, Coco - livet före Chanel. En kompis till mig rekommenderade den och Annika ville se den, så varför inte ;). Har hört att det är mycket snygga kläder i den filmen. Förresten, appropå kläder, har ni märkt att det var ett tag sen jag shoppade?? Jag har haft FULLT upp med att plugga och vad jag har sparat pengar =). Tänkte i alla fall ta en dag på stan i helgen eller nästa vecka och kolla efter plagg som jag kan önska mig i födelsedagspresent =).

Halv 6 ska jag och Annika käka middag först och jag som är proppmätt :P. Får se vad jag orkar äta ;).
Ha en underbar kväll!
/Elin 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0