Upp och Ner


Ikväll har vi ätit Tacopaj som jag gjorde till oss =). Det är väldigt enkelt att göra paj, men det tar lite tid. Först ska degen (när den är utpressad) stå i kylen i 30 min, sen ska skalet "förugnas" i 10 min och efter all fyllning är i så ska den vara inne i 30-40 min till. Men gott blev det. Åt sallad och drack mjölk till.

Jag har sen vi hördes senast hunnit plugga några timmar till, varit ute på en lång powerwalk (mycket skönt!) och lagat mat. Har även bytt lakan i sängen och tvättat fyra maskiner idag. Känner mig riktigt nöjd och tänkte nu "fira" med lite mys framför Sex and the City. Var väldigt längesen senast, så det ska bli roligt. Blir ett par avsnitt och sen är det sova som gäller.

Appropå rubriken så har vi ett litet "problem" här hemma. Det är nämligen så att en av oss vill gå upp i vikt och en av oss vill gå ner i vikt (gissa vem som vill vad :P?). Det blir lite problematiskt med mat och träning. Jag vill ju köra kondition och förbränning, medans Richard nästan bara kör styrka (ibland innebandy). Så jag springer ju ganska mycket, samt gärna rör på mig ;). Vi tränar alltså inte tillsammans. När det gäller maten så äter ju Richard ganska mycket mer mat än mig för att han ska typ äta 3 gånger så mycket kalorier som mig :P. Haha...jag försöker att inte proppa i mig godis, glass, chips och annat "skit". Och tror ni inte han köper hem sådant?? Han bakar bullar och annat, när jag inte ska äta sådant :P. Jaja, det är inte så mycket att göra åt. Vi har lärt oss hur vi ska göra för att få som vi vill ;).

Imorgon är det skola igen (*suck*). Föreläsning på morgonen och sen har jag tillsammans med A och L bestämt att vi ska stanna kvar och göra klart uppgiften imorgon, kommer nog hem vid 19 eller något (segt!). Men det vore samtidigt väldigt skönt att bli klar med uppgiften så att man kan koncentrera sig på att göra klart uppgifterna i boken, samt återgå till Kalkyleringen.

Nu till mina "vänner" i Sex and the City. Ska nog fixa mig en kopp te till =).
/Elin


Jag påklädd inför långpromenad =). Halsduk som jag fått av Richard (från MQ), regnjacka och glasögon.

Kommentarer
Postat av: Lacka

Eeeelin! Jag och Evelina vill gå på quiz med dig på torsdag :) vill du?

2009-10-11 @ 22:16:45
URL: http://lackalejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0