Happy Birthday



Igår så fyllde
www.mittlivilinkoping.blogg.se 1 år =)!
Grattis på 1-års dagen...

Nu har jag alltså hållit på med bloggen i 1 år och jag tycker det känns jättebra. Jag har inte blivit någon "storbloggare", men det viktigaste för mig är att få skriva av mig lite och visa alla som är intresserade bilder från mig och mitt liv. Jag vill visa alla hur man lever ett riktigt studentliv (jag äter ju i och för sig riktig mat och drar ner på alkohol och festande istället), med studier, tider och allt vad det innebär. Jag gillar mitt liv i Linköping, men att plugga tar verkligen på krafterna. Dessutom när hösten kommer krypande, vi ställer tillbaka klockan en timme och eftermiddagarna är kolsvarta så blir jag verkligen allmänt deppig. Jag saknar ljuset som gör att man känner sig pigg =(. Jag antar att jag inte är ensam. Jag antar att det inte bara är jag som är trött mest hela tiden. Jag antar att det hör hösten till. Eller?

Men jag ska försöka hålla modet och glädjen uppe för t.ex. i helgen åker jag HEM till Sthlm och får träffa min efterlängtade familj och mina älskade vänner <3. En helg som jag verkligen ser fram emot =). Sedan blir det lite födelsedagsfest när min födelsedag närmar sig, ska bli otroligt roligt. Sedan fyller jag alltså 21 och pappa fyller också samma dag =). Då återvänder jag hem till Sthlm och ska firas/fira hela helgen. Efter det är det ju nästan jul och då åker jag till efterlängtade Gotland igen. YEY!!!! Det kommer bli en underbar höst.

Nu tillbaka till bloggen. 1 år har alltså gått. Vad har jag lärt mig mot vad jag kunde för ett år sedan? Jag har lärt mig att planera min tid bättre och låta mer tid gå åt till skolan och att sitta kvar och plugga, istället för att åka hem direkt efter skolan och gå ut på stan och slösa pengar (!). Jag har lärt mig att lite disk inte är hela världen, även om jag (eller Richard) nästan alltid diskar efter middagen. Jag har träffat mer kompisar i klassen, t.ex. A och jag har blivit ganska tajta, det känns skönt att ha någon att hänga med hela tiden ;). Jag har verkligen tagit vara på min sommar, samlat energi och bara levt ett riktigt lantisliv. Det har gjort att jag haft mycket energi att ta tag i ekonomin med och jag tycker faktiskt att jag lyckats ganska bra =).

Jag säger återigen, GRATTIS bloggen och vi välkomnar nya läsare hit!
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0