HÖST

Nu är det verkligen HÖST och myskläderna åker på =).


Det blev favoritspyjamasbyxorna från H&M, Duntofflor från Åhlens, Linne från Gina och Hoodie från BikBok. Jag ÄLSKAR att bara gå runt i denna outfit hemma, känner mig bekväm =).

Idag har jag haft föreläsning och pluggat några timmar. Har fikat med Annika, vilket som vanligt var supertrevligt =). Vi träffades i skolan och fikade där, sedan cyklade jag hem och fortsatte plugga. Richard fixade middag i form av köttfärssås och spagetti. Åt och kollade sen BSF ;). En tjej som jag jobbat med dejtade en av bönderna, undrar om hon gick vidare??

Ringde Ellen innan maten idag och vi bestämde att vi ska ses den 29 oktober när jag kommer hem =). Käka middag, ha myskväll och sen ska hon sova över. Ååå, vad jag längtar <3.

 
Jag och älskade Ellen på Gotland. Ett ord, UNDERBART!


Ellen och jag ute i skärgården. En kompis som henne borde alla ha!

Nu ska jag snart avrunda kvällen så att jag orkar upp tidigt och ge mig iväg till skolan för att plugga. Har planerat att det blir plugga från 9 till 17 imorgon, sen på kvällen har jag andra planer =). Ska ju på Quiz och middag med tjejerna på NH, ska bli väldigt roligt och trevligt. Får bli MASSOR av plugg i helgen istället!

Usch, nu är det verkligen höst. Jag har inte riktigt hängt med. Jag fryser konstant, klär mig hela tiden i för lite kläder =(. Dock är jag duktig på att använda halsduk och vantar! Lägenheten hänger inte riktigt heller med att det blivit höst, det är jättekallt hos oss. Måste ringa hyresvärden som får fixa, det är så fruktansvärt att kliva upp på morgonen när det är så kallt =(. Har typ 3 tröjor på mig eller något...

Dags att börja göra sig redo för att sova <3. God natt!
/Elin

Kommentarer
Postat av: Ellen

du är underbar! jag ska erkänna att jag älskar när du skriver om mig i bloggen :)

2009-10-14 @ 23:12:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0