OrKaN


Äter du frukt och grönt samt vitaminer varje dag?? Jag har varit ganska dålig på det, men nu tycker jag att jag är ganska bra på det ;). Äter minst en frukt om dagen, ibland två. Oftast banan eftersom det mättar så bra, men även päron, apelsin och äpple. Det är lite sämre med grönsaker. Jag gillar att dippa paprika och morötter på kvällarna som snacks, äter även paprika på mackorna på morgonen ibland. Vi brukar vara duktiga med grönsaker till vissa maträtter så som tortillas, paj, hamburgare m.fl. Jag äter i alla fall vitaminer varje dag och har gjort det i ett halvårs tid ungefär (min burk har precis tagit slut!), den heter "Kvinna" och är köpt på apoteket. Äter även tillskott av magnesium varje morgon eftersom jag lätt får kramp, det ska tydligen hjälpa mot det ;). Så jag måste säga att jag är nöjd med mina tillskott av vitaminer =). Just det, dricker ju c-vitamin varje morgon också!

Detta hjälper ju i och för sig inte mot all skit som jag också stoppar i mig =(. Är en riktig snabbmatsälskare, allt som kebab, pizza, hamburgare går ner. Är även en riktig godisgris, men jag försöker skärpa mig när det gäller det och inte ha något hemma! Men det är så svårt.

Aja, nu ska jag faktiskt gå ut och springa bort lite snabbmat och godis ;). Det blåser typ orkan ute, så jag hoppas verkligen inte att jag blåser bort :P. Sitter redan påklädd och redo att ge mig ut. Hörs ikväll!


Taggad!!

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0