091021

Jag lever =). Jag har bara isolerat mig från omvärlden i några dagar!!! Men NU är jag tillbaka.

Jag överlevde denna otroligt jobbiga dag och avslutade den med lite BSF och god middag. Kom hem till en nystädad lägenhet <3. Älskling hade även köpt favoritchipsen och lagat tortillas. Till efterrätt blev det glasstårta =). Jag är proppmätt och jättenöjd! Kvällen kunde inte slutat bättre.

Nu ser jag fram emot en rolig helg och den börjar redan imorgon! Jag ska ta lite sovmorgon eller iaf fram till 10. Då ska jag duscha, käka frukost och fixa mig inför en dag med A. Vi ska åka bussen till Tornby och besöka några affärer i Ikano (för att köpa en utstyrsel till lördagens white trash-fest), gå ett varv på IKEA och stanna där för en lunch och avsluta med att handla mat på ICA Maxi =). På kvällen ska jag sedan träffa Annika för middag och bio. En underbar dag <3.

Fredagen ska ägnas åt till att TVÄTTA, motionera (springa!), städa badrummet och fixa massa punkter på min lista. På kvällen har vi bjudit över Annika och Thomas på middag. Hoppas även på lite Idol ;).

På lördag är det alltså White trash-fest som är för A och L som båda har fyllt 25 =). Ska bli jätteroligt!! Så lördagen blir nog lugn i övrigt med mycket sova och träna. Är väldigt sugen på att röra på mig, var verkligen ett tag sen sist.









Lite EGObilder för att visa mina nya, SNYGGA brillor =). Vad tycker ni?? Valde jag rätt?? Jag diggar dem ;)!! Men imorgon åker faktiskt linserna i för första gången på kanske 2 veckor, hoppas jag kommer ihåg hur man gör ;).

Jag har en liten lista på saker som ska göras nu efter allt detta plugg:
- Bestämma mig för hur jag vill lägga upp min "födelsedagsfest" och skicka ut inbjudningar.
- Skriva en önskelista till nära och kära som undrar vad tösen önskar sig i år =).
- Beställa tid hos tandläkaren (?)
- Klacka om ett par stövlar som ligger och dammar.
- Byta kolsyrepatron till SodaStreamen, längtar efter bubbelvatten ;).
- Skicka ett mail till en äldre student om böcker till nästa kurs samt sälja böcker till en yngre student.

Det finns att göra med andra ord. Högst upp på önskelistan är att få tillbringa tid med mina nära och kära <3. Näst efter kommer en mobiltelefon ;), min är HELT värdelös. Tips?

Nu ska jag kika runt lite på internet om det finns något att önska sig i födelsedagspresent. Jag har redan börjat på en lista ;). Sov gott!
/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0