091026

Det har varit RIKTIGT dålig uppdatering här på sistonde.
Jag har varken haft tid, lust eller ork, men nu är jag på gång igen =). Hoppas ALLA haft en helt underbar helg? Jag har haft det ganska lugnt och skönt med lite roliga inslag som bio, lunch, middag och fest. Nu är långhelgen över och det är snart dags att återvända till skolan och börja en ny kurs, Arbete och Hälsa.

Jag ser faktiskt väldigt mycket fram emot den här kursen =). Det är ju detta jag vill syssla med i framtiden! Tänkte köra igång ordentlig med kursen och ha lika bra tempo som i förra, jag vill verkligen lära mig detta och läsa ordentligt. Så först måste jag bara skaffa böckerna ;)...Jag har sms:at en av tjejerna jag handlat av förut och hon hade två jag kunde köpa =). Hoppas på att kunna köpa dem snarast! Vill börja läsa och kunna läsa på bussen hem. Förresten, igår köpte jag biljetter hem till Sthlm. Jag ska åka halv nio på morgonen på torsdag och hem igen vid halv nio på kvällen på söndag. "Lilla" Richard får klara sig själv hela helgen :P.

Idag vaknade jag halv 11, vintertid och känner mig inte riktigt utvilad =(. Måste försöka mig på att gå och lägga mig tidigare ikväll. Börjar ju faktiskt 10 imorgon ;). Kanske tar en tur med cykeln till Onoff idag och kollar mobiltelefoner som jag önskar mig. Vi får se vad jag orkar efter första föreläsningen.

Nu är det dags att genomsöka internet innan det blir dags för brunch och fixa iordning sig ;).
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0