091013

Ska börja med att säga att jag skrev ett jättelångt inlägg igår, men helt plötsligt lade blogg.se ner och hela mitt inlägg försvann. Blev så irriterad att jag stängde av datorn och gick och la mig istället ;).

Kör en kort variant nu. Igår var jag i skolan från 10 till kvart över 19. En lååång dag (någon som är förvånad?) som vanligt. Först var det föreläsning på förmiddagen, sen lunch och efter det satt vi hela eftermiddagen/kvällen med inlämningsuppgiften/grupparbetet. När jag kom hem lagade jag middag i form av falukorv i ugn och potatismos. Kolla några avsnitt Sex and the City innan det var dags att sova. Hade dock lite svårt att somna igår =(, måste försöka somna tidigare ikväll.

Fikat med Annika är flyttat till imorgon då vi ska göra klart inlämningsuppgiften idag, vi vill bli helt klara med den!! Vilken tur att Annika inte åker till Sthlm imorgon utan på torsdag =). Har även en annan rolig sak planerat på torsdag kväll. Då ska jag nämligen äta middag (man måste ju ändå äta!?) samt Quiz:a på NH med E och A =). Ska bli riktigt trevligt att bryta av med. Får plugga MASSOR under dagen istället och sedan träffa dem på kvällen och tänka på annat. Låter super i mina öron (ögon).

Att jag somnade sent resulterade även i att jag hade lite svårt att kliva upp i morse, men jag började ändå plugga den tid jag hade bestämt mig för. Nu har jag tagit ett avbrott för att äta frukost. Ska strax köra igång igen. Jag skrev i inlägget igår (som försvann...) att jag mådde helt okej på kvällen, det får jag sota idag :P. Har grym huvudvärk, näsan rinner, halsen gör ont, hostar massor och är jättehängig =(. Har precis tagit en Ipren och hoppas att den hjälper lika bra som igår. Annars blir detta verkligen en jobbig dag att sitta med uppgiften...


En bild på mig igår =). Vågigt hår (efter att ha sovit med flätor), rosa Tommy Hilfiger skjorta (me like!) samt glasögon (eftersom jag är sjuk och inte får använda linser).

/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0