090521

Jag har hamnat i någon slags...
BLOGGTORKA :(. Eller jag har i alla fall varit väldigt upptagen dem senaste dagarna och därför har jag varit riktigt dålig på att uppdatera (som jag även skrev i förra inlägget).

Igår var det alltså jobb som gällde direkt efter skolan, och jag hade endast en kort paus imellan skolan och jobbet vilket medförde att jag inte hann blogga :(. Tog den pausen till att äta lite och slappa framför tv:n en stund ;). Det var roligt att jobba igår faktiskt, vi var 4:a tjejer som jobbade och dem är riktigt trevliga hela bunten :). Restaurangen var proppfull (en onsdag?), vilket vi inte riktigt var beredda på :P. Så jag hade hand om ett bord med 6 personer, ett med 8 och ett med 2. T, som var hovis, hade hand om vaktmiddagen och ett bord med 15 personer. Haha...det var så mycket att göra. Ta beställningar, mat ut, disk in, fråga om mer dricka, hålla koll på alla borden så att alla var nöjda...*stonk, pust, pju*. Men det kändes i alla fall roligt att avsluta min NH-tid med en sån kväll, för det var jätteroligt med mycket att göra och vi var så himla duktiga. Dock fick vi ju stanna kvar och diska och städa restaurangen och diskrummet till halv 2, haha...men det var det värt! Hade riktigt riktigt roligt. Nästan så att jag ångrar lite att jag sagt upp mig :S...fast NEJ, jag ska lägga 120% på ekonomin i höst och då är det inte roligt att ha ett jobb att sköta vid sidan av. Om jag frågar riktigt snällt kanske jag kan hoppa in ibland när dem har kris ;). Får se hur det blir!!

Glömde nästan säga att jag blev "erbjuden" ett annat jobb igår här, dock får vi se hur det blir med det...Lite roligt låter det i alla fall :)!
Då jag kom hem vid halv 3 (!) igår, så sov jag som en stock till kvart över 12 idag :P. Mycket skönt. Har hunnit prata lite med min älskling E i telefon en stund :D, ätit frukost och betalat lite räkningar. Vädret är ganska fint idag, solen skiner, men det är rätt mycket moln på himmelen också. Har lite planer på att lägga mig vid ån, men vi får se hur det blir med den saken. Först är det en del i projektarbetet som jag ska skriva och skicka in, sen måste jag röra på mig och städa lägenheten då jag ska ha förfest här ikväll :).

Ikväll drar jag och några tjejkompisar till Sliver (den nya nattklubben här i Linköping). Vi ska dansa, dansa, dansa hela natten. Undra vad jag ska köra för outfit ikväll? Byxor och partylinne eller klänning? Hmm...det blir att fundera på. Imorgon när jag ska ut med M så blir det i alla fall den nya klänningen från H&M (the black one).

Nu är det dags för mig att sätta lite fart med plugget. Ha en OTROLIGT fin dag!
PS. Sänder en hälsning till mina fina föräldrar som njuter av helgen på Gotland!! (Inte långt kvar tills lilla jag också åker dit, och då ska jag vara där i nästan 2 (!) månader). DS.
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0