090509

VILKEN KVÄLL jag hade igår :)!!!

Börjar med att förklara varför jag inte skrivit tidigare. Vaknade vid 11 och gick upp och slängde in påslakanen i tvättmaskinen. Richard och jag gjorde oss iordning och gick ut på stan. Var inne snabbt på Gina och visade Richard den blommiga klänningen som jag berättade om förut, provade den, men valde sen att hänga tillbaka den. Måste räkna lite på det där ;). Sen gick vi till Din Sko där jag prövade gladiatorsandaler, hittade fina med nitar på, men Richard tyckte inte dem var fina :P. Ska ändå fundera på dem, det är ju jag som ska ha dem på mig ;). Vidare till H&M efter det, där vi bara kollade kläder till Richard. Han hittade lite som han ska fundera på (det blir mycket funderande när man är student). Efter det blev det mathandling och lunch :). Så som ni ser har jag haft fullt upp. Har precis städat klart lägenheten dessutom.

Nu till kvällen igår. Det ösregnade när jag gjorde mig iordning och vädret såg ju verkligen inte lovande ut :(. Så jag bestämde mig för att lämna kameran hemma (ville inte att den skulle bli förstörd pga. regnet). Därför dokumenterade jag lite innan ;).

Sminktime. Jag var tvungen att tänka på att det regnade, så det fick bli vattenfast mascara och bara lite puder :).


Kvällens outfit. Tröjan är från H&M, Overallen från Viktors kläder (Linköping) och "bandanan" hoppade jag över ;). Hehe..


Redo att bemöta vädret ;). Regnjacka från Stadium (Everest) och Skor från Din Sko.

När jag gav mig ut ösregnade det fortfarande och det drog ner min stämning ganska rejält. Men jag cyklade iaf med A till A:s förfest. Hade ganska kul hemma hos honom. Vid 22 åkte jag och A till Utekravallen och då hade det slutat regna :D. Det var uppehåll och det höll i sig hela kvällen och natten (helt underbart, vi hade vädergudarna på vår sida). Vid midnatt entrade Petter scenen och han var GRYM! Såg jättebra och vi stog och diggade med ;). Han var så himla bra och det var så roligt att se honom. Tummen upp för Petter, SÅKLART! :). Kvällen gick och vi åkte inte hem fören vid stängning (första gången för min del :P), så vi kom inte hem fören vid 04. Då var jag trött och somnade som en stock.
TACK alla som gjorde min kväll underbar, ni vet vilka ni är!

Nu ska jag ta tag i en typisk syssla en lördagkväll, nämligen att plugga :P. Bör nog få i mig någon middag också, men Richard är ute med några kompisar och käkar/festar och då har jag ingen lust att laga mat. Kanske gör varma mackor i ugnen eller något sånt enkelt ;).
Aja, ha en trevlig lördagkväll.
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0