Tillbaka

...ville bara se klart CSI för att det var så spännande :). Fastnaden framför Hundtricket också (som jag sett 18 gånger redan och den är så supertöntig så att den är bra :P). Nu är jag iaf tillbaka igen :) (!)

Har varit ute och gått en rask promenad idag också och precis innan jag gick ut så regnade det, men när jag sen gick ut så sken solen :). Så det gick att gå i linne!! Yey. Sen blev det dusch, middag (salladen) och slappa i soffan. En mycket skön lördagkväll enligt mig. Är inte alls sugen på att gå ut och festa.

Var inne och kollade lite på lindex.se förut och hittade flera godbitar som jag vill dela med mig av :)

En mycket söt bolera att dra på sig på svala sommarkvällar, 199:-. Fanns i svart och vitt också.


Även denna fina kortärmade koftan skulle sitta fint. Älskar dem guldiga knapparna :). Söt till jeansshorts och gladiatorsandaler *suktar*. 299:- för denna stickade pärla.


Kolla in detta linne (!) Så somrigt och fint. Typiskt min smak :). Även detta snyggt till jeansshorts och gladiatorsandaler ;). 199:- för denna underbara sommarskapelse...

Det var modet för kvällen :). Nu tänkte jag "röra" lite på mig genom att rensa matskåpen och kolla datum osv. Hoppas alla har en fin kväll!
/Elin


Kommentarer
Postat av: Emelie

Hundtricket är ju min favoritfilm ;;P

2009-05-23 @ 23:34:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0