Godnatt!

Nu börjar dagen sakta lida mot sitt slut...
och jag har faktiskt hunnit med rätt mycket idag :). Som jag tidigare skrev har jag hunnit med en runda på stan och införskaffade denna söta, fina och häftiga klänning:

Den kommer från BikBok och kostade mig 249:-. Dock har jag börjat tveka (inte ett bra tecken), för den är ganska tajt och väldigt liten i storleken. Ska iaf fundera ett par dagar till och se hur jag känner då :). Fin är den iaf!!

Aja, nu till min eftermiddag. Jag mötte upp A vid biblioteker och vi pluggade fram till strax innan 6, sen var det dags för möte på NH. Jag bokade in ett pass eftersom jag har fullt upp både denna vecka och sista veckan, så det blev bara en dag nästa vecka som jag planerat att jobba. Sen är det avslutningsfest (fattömning) den 31 maj, så jag får ta bilen och åka hem till Linköping i hyfsad tid. Nu på kvällen har jag och Richard ätit tacos (mums) och sen har vi båda suttit på "olika" håll och läst, läst, läst...Nu är jag trött på allt läsande :P!!

Imorgon börjar jag skolan 10, men måste upp redan vid 8 eftersom jag ska hinna duscha innan skolan. Det är ett kom-och-fråga tillfälle som kan vara viktigt att gå på. Sen blir det läsa, läsa och läsa igen på eftermiddag...åå, vad jag längtar :P.

Psssst! Har även fått ett nytt nummer av VeckoRevyn idag :D, men den sparar jag tills på fredag efter tentan.


Bye Bye!
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0