Black is the shit

Hehe...eller kanske inte :P.
Det jag menar är att jag äntligen införskaffat ett svart nagellack. Fick bli H&M's egna märke, tycker att resultatet blev bra :).

Och angående det inlägget med att kändisar har svart nagellack, då kan jag också. Det var ju inte riktigt så jag menade!! Jag menar bara att blonda, lite gulliga tjejer också bär svart nagellack och jag som är en typisk ljusblå och ljusrosa tjej har inte "vågat" ha den färgen på naglarna förut. Jag tycker att det är snyggt på andra och tänkte bara prova det på mig själv och jag trivs redan ;). Så det så!

Sen jag skrev senast har jag haft fullt upp! Som jag sa att jag skulle göra gick jag ut och sprang. Sprang hela rundan och när jag nästan var hemma kände jag att jag lika gärna kunde springa lite till, så totalt sprang jag i 1 timme :D (utan paus). Megastolt! Det måste jag göra om i veckan. Måste även planera in lite kvällspass på gymet och lite gympapass, får bli ordentligt dem två sista veckorna innan sommarlovet. Hejja mig ;).
Träningsoutfiten för dagen blev följande:

T-shirt från USA (Ripcurl), Träningsbyxor och löparskor från Stadium. Har även på mig mitt pulsarmband för första gången idag :).

Sen blev det dusch och efter det middag. För ovanlighetensskull var det faktiskt lilla jag som lagade middag idag ;). Jag bjöd på kyckling, ris och lite sallad. Gott gott! Sedan fick Richard "självklart" stå för disken och då började jag fixa mina fötter. Har gjort ett fotbad och skrubbat och filat mina otroligt torra fötter, sen målade jag dem med svart nagellack och nu är dem insmorda med en riktigt fet kräm och för att dem inte ska kladda ska jag sova med strumpor på ;). Hoppas på att dem blir underbart mjuka imorgon.

Dags för lilla mig att sova nu. Upp halv 8 imorgon. Sov gott!
/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0