090515

ÄNTLIGEN!!!
Nu har jag skrivit sista tentan för terminen och det känns superskönt, nu är det "bara" projektarbetet kvar :).

Sorry att jag inte hann skriva igår, satt och pluggade från 9-12.30 me A och L. Sen kom S hit vid 13.30 så åt vi lunch och pratade massor, var längesen vi sågs *saknad* :). Sen blev det plugg enda fram till sängtime. Hade jättesvårt att sova igår också, men det är väl den obligatoriska tentaångesten som spökade :(. Brukar dock inte ha problem med sömnen innan en tenta, utan ångesten brukar komma på morgonen vilket bidrar till att jag inte kan äta någon frukost :P.

Nu är jag HELT slut i huvudet och det känns som det halvt ska ramla av :S. Gick upp kvart över 6 imorse och var supertidigt i skolan. Skrev tenta och sen åkte jag hem. Sen dess har jag petat i mig lite lunch och bara legat och glott på tv.

Vädret ute är UNDERBART :)!! Solen skiner, men det är dock lite blåsigt. Funtar på att sätta mig en stund på takterassen!? Fast jag ska nog sova lite först...Känner ni hon som har beslutsångest hela tiden? :P. Jag skulle ju köpa svart nagellack också :)!! Ojojojoj, nu har jag plötsligt massor att göra ;). Får se vad det blir. Nu först blir det nog en power-nap :).

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0