090528

God morgon!
Haha...för min del är det faktiskt god morgon :P. Somnade, som ni märkte, sent igår pga övertrötthet :(. Vaknade sedan av att det kom flera sms i mobilen och jag försökte svara på dem medan jag halvsov fortfarande :P. Klev inte upp fören halv ett (!). Men jag var så otroligt seg och jag tillät mig att ligga kvar.

Så nu har min dag precis börjat. Har fått i mig en tallrik Kellogs K (mums) och sitter nu vid datorn, kollar mailen och lite andra bloggar osv. Idag är jag som sagt LEDIG!!! Det är superskönt, men jag har fullt upp i alla fall :P.
Ska snart packa väskan och cykla till Friskis för lite styrketräning, har ju tid hos doktorn vid strax efter 4 och jag vill ha god tid på mig att träna :).

Det är lite småskumt väder idag. Nu skiner solen förvisso, men tidigare så regnade det :(. Enligt väderprognosen ska det bli grymt fint väder på både fredag och lördag :D. Imorgon är jag också "ledig" i alla fall på förmiddagen och skolan börjar tjugo i 4 :P. Så det får bli en himla massa packande imorgon och pricka av en del saker på min "to-do-lista". På eftermiddagen/kvällen är det tal om att sitta och tjöta på någon uteservering med en kall cider i handen :), gött (!).

På lördag åker jag hem (som jag tjatar :P) och då ska jag ha picknick med E om det är så fint väder som de säger. Solkräm och bikini på ;)! Haha...ska bli supermysigt. Jag längtar.

Berättade jag att en annan kompis, E, har bokat en biljett till att komma och hälsa på mig på Gotland i sommar?! Hon kommer på torsdagen v. 27 och stannar tom söndagen. Åååååååååå, vad roligt vi ska ha :). Ser VERKLIGEN fram emot det.

Aja, nog med tjater, dags att göra lite nytta. Hörs senare (!)
/Elin


Kommentarer
Postat av: Elina

Fin blogg du har :)



Skönt att sova länge :)



Kul att du kommer hem snart, då måste vi hitta på nåt! Jag funderar på att ha middag eller nåt den 6e (enda dagen det funkar tror jag...) vore kul om du kan då :)



Hoppas träningen går bra och att det går bra hos doktorn :)

Puss å kram

2009-05-28 @ 13:21:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0