090507

Högst på önskelistan: En bloggdator :)!!!
En kompis i klassen har precis gått och köpt sig en minidator, hur söt och praktisk som helst. Hon ska inte ha den att blogga med, utan till skolarbeten. Jag hade tänkt kombinera ;).
Har en superfin dator från Dell som jag är jättenöjd med, den är rosa och passar mig perfekt. Men den är lite stor och klumpig att bära med sig till skolan hela tiden och dessutom skulle det vara kul att skriva ett litet blogginlägg på lunchen :).
Har suttit och kollat runt lite på internet och hittat en helt underbar variant.

Den här kommer från HP och finns att köpa i dem flesta elektronikaffärerna (Onoff, Elgiganten m.fl.). Den är hur snygg som helst och dessutom har den fått väldigt bra recensioner för att vara en bra dator. Dock är den lite över min prisklass (men som jag tidigare sagt, önskning är en önskning), du får betala något över 5000 kr för den. Modellen heter HP Mini 1190EO och är designad av Vivienne Tam.
En annan variant som också fått bra betyg (bäst enligt onoff.se) är denna:

Denna kommer från Acer och är sådär härligt blå :). Den här känns lite mer min prisklass (om jag nu skulle köpa den) och ligger på mellan 3200 och 4000, beroende på vart man köper den. Skulle absolut inte tacka nej till denna sötnos!

Ibland blir man lite avundsjuk på dem där "superbloggarna" som får hem saker för att prova dem. Har sett på flera bloggar att dem fått prova minidatorer och sedan fått dem. Jag vill också :P!! Hur gör man?

Aja, lite om gårdagen och dagen.
Igår jobbade jag ju som sagt. Började 18 och jobbade "bara" till 00 (stängde 23 pga för lite folk). Satt efter jobbet kvar och snackade lite, men sen var jag så trött så jag ramlade i säng vid 02.
*Pip, pip, pip* ringer klockan vid 07 (SNARK). Alltså 5 timmars sömn inatt, är helt slut. Gick i alla fall upp och skrev ut allt inför dagens redovisning, åt lite frukost och gjorde mig iordning. Hade skola mellan 9.30 till 12 och har nu bara suttit hemma och ätit lite lunch och vilat :). Ska strax åka och träna, var ju ett tag sen!

När jag vaknade imorse så sken solen :). Satte på mig mina ljusa jeansleggings, nya randiga tröjan och ett par knallrosa skor + solbrillor, över detta endast en skinnjacka och en sjal. Men när jag sen ska cykla hem så spöregnar det :(, vilken hit med mina kläder. Kommer hem och ser ut som en dyblöt hund eller något, fick hänga upp byxorna på tork och hoppa i mjukisarna istället (därav ingen dagens outfit).

Dags att göra lite nytta snart! Ha det gott.
/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0