090525

WOW!! Vilket underbart väder :).
Satte klockan på 7.10 eftersom jag alltid trycker på snooze ett antal gånger innan jag kliver upp, men idag sken solen så starkt in genom persiennerna och detta gjorde att jag vaknade till ordentligt. Klev upp 7.20. Så nu sitter jag här och äter frukost :).

Jag går runt med en himla hunger hela tiden, och detta är INTE för att jag svälter mig själv (!). Jag äter mat, som vanligt, fast i mindre portioner. Jag struntar även i att äta godis, glass, chips, läsk osv., för det är bara massa överflödiga kalorier. Jag vill att min träning ska ge resultat och det gör den inte om jag fortsätter äta allt "shit" som jag gjort förut. Så nu har jag bestämt mig. Jag ska skära ner på portionerna, eftersom jag åt som en man innan :P och hålla mig under kaloriintaget för en kvinna per dag ;). Tror bara det är jobbigt såhär i början, hoppas på att det går över snart. Det fina vädret håller mitt humör uppe idag iaf. Jag ska inte sluta med "snask" och sånt förevigt, utan bara i några veckor för att sänka mitt sockerbehov. Sen tänkte jag unna mig sådant på helger :). Det är ju ändå bikinisäsong snart och jag är inte riktigt redo :(. Så nu ger jag gärnet (!), önska mig lycka till.

Igår blev det stenhård (!) styrketräning. Jag tränade igenom hela ryggen, axlar, biceps och insidan-/utsidan lår. Avslutade passet med 5 km crosstrainig (åka skidor) och efter det en omgång på magmaskinen ;). Tog nog drygt 2 timmar innan jag var därifrån. Kändes riktigt skönt att köra igenom hela kroppen.
Idag blir det en promenad med A runt ån ikväll. Skönt att inte köra så tungt nu när man dragit ner på maten ;). Imorgon ska jag iaf försöka köra step ifall jag hinner :), håller tummarna (!).

Dags att fixa iordning sig lite och kanske få i sig en liten macka också ;). Har precis tagit bort mitt svarta avskavda nagellack och tog bara på genomskinligt nu, kolla vad fina naglarna har blivit :).


Ha en superfin dag och hoppas solen skiner på er med :).
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0