Sovtime strax

Godkväll kära vänner!

Idag har det varit en enormt LÅNG dag i skolan. Gick alltså från 9 till 21. Hade fadderutbildning från 15.30 till 21 och det var väl inte överdrivet ansträngande, förstår kanske inte riktigt varför man måste gå på utbildningen, det kändes som allt var ganska uppenbart. Dock innehöll dem två sista timmarna lite intressanta saker om grupprocesser och konflikter. Det var en riktigt bra föreläsare, Oskar, som tillsammans med några andra driver psykologifabriken. Gå in och kika.
Avslutade kvällen med lite mat från donken (inte bra med all mat ute), men till mitt försvar tog jag nuggets och sallad :). Är trött på skräpmat nu, så det får blir riktig och ordentlig mat resten av veckan. Måste bara hitta lusten att laga mat :S, senaste tiden är det bara Richard som har lagat mat (tack). Så får det inte fortsätta, måste hitta orken att göra saker.

Var inne en snabbis på Monki igår, har varit inne några gånger men inte hittat något som fallit mig i smaken. Men hittade en helt underbar tröja, oversize, stickad. Perfekt att ha på sommarkvällarna :). Jag vill HA!!! Kostade 300 kr, jag funderar starkt. Dock är risken att den är slutsåld nu :(.
Har även gått och suktat efter en eller flera klänningar som min snygga kompis E hade på sig i helgen. Dem finns i massa olika färger och varianter, jag bara älskar denna variant.

Rosa blommor :) = sommar!!! Kommer från BikBok och kostar 249:-. Hittade en blå i Linköping, ska se om jag ska gå och prova den i dagarna. Jag vill ha...:).

Dags för mig att avrunda kvällen. Fönstret står öppet i sovrummet och det börjar bli iskallt därinne, bör nog stänga där nu ;). Hörs imorgon.
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0