7 Juni 2010


Klockan har passerat ett och jag springer fortfarande runt i pyjamas. Visst är det härligt att vara ledig ;). Jag har hunnit skicka iväg lite mail, ätit frukost och kollat på tv nu på morgonen efter en lång sovmorgon.
Gårdagen vart riktigt lyckad :). Jag och Angelica hade en heldag med massor av roligt planerat. Vi började med att sola ett par timmar i Trädgårdsföreningen, varmt och härligt. Forsatte sedan till ett café och käkade en supergod kladdkaka med grädde (se bilden) och drack persiko-iste till :). Efter den goda och mäktiga fikan gick vi och handlade mat och gottis till kvällen. Sedan blev det en powerwalk runt ån på strax över timmen, skönt med lite motion också. Kvällen avslutades med grillade hamburgare (som var otroligt goda), godis och Monster till svärmor. Kom hem runt ett och var tvungen att sätta mig med skolarbete, somnade halv tre :(.

Så det var mina anledningar till att det blev dåligt med uppdatering igår, men jag hoppas ni förstår :). Idag är det mulet och "bara" 15 grader varmt. Nu har vi blivit bortskämda med sol och värme ett tag, så nu har vädergudarna bestämt sig för att det ska regna på oss den här veckan :(. Bittert! Det gör dock inte så mycket för min del idag då jag mest ska vara inomhus och packa inför sommaren samt städa. Vid halv tre ska jag även möta Ameli för en fika och senare i eftermiddag hinna med ett träningspass i form av styrketräning och löprunda. Vad har ni planerat in denna måndag? Jobb/skola?

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0