29 Juni 2010

Jag har hunnit äta frukost, bädda med nya lakan i sängen och fixat lite på datorn och klockan är bara tjugo i nio :). Vad har ni hunnit göra? Kvart i åtta satt jag ute på balkongen och käkade frukost i bara linne och shorts, redan då var det supervarmt. Lite jobbigt med tanke på att jag ska ut och springa, men nice att vädret håller i sig ändå :). Satt just inne och kollade på SMHI och herregud vilka temperaturer. Idag ska det vara 26 grader vid 14 och på lördag när jag slutar jobbet 14 ska det vara 30 grader!!! Riktigt nice.

I natt blev det bara 6,5 timmes sömn, men jag tänkte kompensera det med att sova en stund i solen samt lägga mig hyfsat ikväll. Mina kvällar har sett likadana ut nu tre dagar i rad. När jag kommer hem från jobbet fixar jag iordning lite mellanmål/middag och sätter mig sedan en stund framför tv:n. När jag tröttnat på tv:n gör jag mig iordning för att sova och sedan fastnar jag framför datorn. Mailen ska kollas, bloggar ska läsas och dessutom ska jag själv slänga upp några inlägg :). Lite tråkigt med likadana kvällar, men jag vet redan att morgondagen inte blir gårdagen lik ;).

Aja, ni vet dagens schema. Ska strax hänga upp tvätt från tvättmaskinen och sedan byta om till löparkläder. Hörs mer i eftermiddag innan jag åker to work.

Förresten, igår handlade Bengt Magnusson hos oss :).


/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0