Sweet dreams

Nu ska jag börja avrunda min kväll. Trodde faktiskt att jag skulle komma i säng tidigare, men det gjorde jag ju som vanligt inte :(. Dagen på stan blev lite längre än jag hade planerat. Var ju 50% på allt inne på BikBok, så jag var bara tvungen att gå in och där fastnade jag i mer än en timme. Vad gör man inte för två par snygga shorts? Sedan sprang jag mellan H&M, systemet och alla de olika apoteken. Har kommit fram till att jag inte gillar de nya apoteken. Alla apotek har olika erbjudande och jag blir helt tokig på dem :P. Köpte solkräm på Netto istället, men det var Nivea ;). Köpte en 10 och en 20. Handlade även lite mat där.

När jag kom hem slängde jag i mig lite mat för att orka träna, sedan bar det av till en Aerobics basic. Tyvärr tycker jag basic är ganska tråkigt, men jag tog i extra mycket och jag svettades typ mest i träningslokalen :P. Skönt var det i alla fall! Kom hem och duschade samt slängde i mig lite gröt och sedan keso :). Pojkvännen har varit duktig och plockat undan samt dammsugit ikväll *stolt*.

Morgondagen är fullproppad med saker. Har satt klockan på nio, så lägger jag mig inom tio minuter blir det lagom med sömn ;). Några timmar efter frukost tänkte jag cykla till Ryd och springa i spåret för att sedan cykla hem igen. Vill vara hemma i tid så jag hinner sola en timme eller två innan jag ska möta upp min barndomskompis J som också bor här i Linköping för en fika :). Efter fikat blir det till att duscha och fixa iordning sig för kvällen. Det är grillning som gäller (jag och Richard ska grilla kycklingspett), förfest och sedan Sommar X (fest på Campus). Kommer bli en grym dag! Är det samma väder som idag kommer jag vara överlycklig. Tagga!

Sov gott.
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0