28 Juni 2010


Har ni saknat mig? Jag vet att uppdateringen verkligen är dålig såhär under sommaren, men som ni vet jobbar jag ganska mycket och den lilla fritid jag har lägger jag hellre på att träffa kompisar/pojkvän, solar, tränar och bara slappar än att sitta vid datorn. Jag hoppas faktiskt att ni gör detsamma. Ta vara på sommaren och lägg den där extra timmen framför datorn på att ligga i solen eller äta glass :).

Idag har jag hunnit med en stavgångsrunda på 5 km innan frukost, sedan blev det en skål med havregrynsgröt och en macka :). Åkte iväg och fixade en sak åt pappa och sedan la jag mig i solen i 45 min. Det var riktigt varmt och skönt i solen, men man ska nog vara försiktig så att man inte bränner sig. Sedan har jag jobbat hela eftermiddagen och kvällen.

Imorgon har jag "bara" ett fyratimmarspass inbokat på jobbet, så innan det ska jag hinna med en löprunda på 7,5 km. Tänkte nog gå upp runt halv åtta imorgon för att det inte ska bli så varmt när jag springer. Ska även ställa mig och slänga ihop lite matlådor samt äta en lunch bestående av hemmagjorda hamburgare, längtar redan :). Blir nog lite solande också.

Måste bara berätta att min onsdag kommer bli GRYM! Jag är ledig från jobbet och ska starta min morgon med intervallträning, superjobbigt, men grymt effektivt. Ska tydligen regna på onsdag, så sola kanske det inte blir?! Annars tänkte jag åka in till stan och kolla lite i affärer, minns inte när jag var och shoppade senast. På eftermiddagen har jag en massage inbokad och på kvällen kommer Ellen till stan och då blir det middag på Fridays :D. Låter det inte helt underbart? Jag längtar mest till massage och middagen med Ellen <3. Det förtjänar jag efter en lång arbetsvecka (jobbade hela förra veckan).

Planen för veckan:
Tisdag - Sola, laga matlådor, träna och jobba.
Onsdag - Träna, sola?, shoppa, massage och middag med Ellen <3.
Torsdag - Långt arbetspass och vila.
Fredag - Träna, sola och jobba.
Lördag - Jobba och träffa Emelie, sova över hos henne <3.
Söndag - Umgås med Emelie, förmodligen blir det så att vi ligger och slappar på en strand med picknick hela dagen :).

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0