Shorts?


Nu har jag legat i solen i lite mer än en timme och jag är röd på några ställen :(. Det är jobbigt att ha dåligt pigment och vara vit som ett lakan halva året. Jag bränner mig lätt och måste vara försiktig i solen. Har bara solat varje sida i lite mer än 20 min idag, men ändå bränner jag mig lite. När jag ger mig ut på stan snart ska jag köpa solskyddsfaktor, ett måste om jag vill sola mera :).

Jag har precis varit nere i källaren och hämtat upp sommarkläderna och gissa vad? Alla shorts är för stora. Och då menar jag STORA. De åker ner när jag har på mig dem :(. Sätter jag skärp i midjan kommer det bara se konstigt ut...så nu ber jag er om hjälp, vart hittar jag snygga, billiga och enkla shorts? Är sugen på ett par svarta, jeans (aningen längre än dem på bilden innan) och någon annan typ. Kom gärna med förslag och tips!

Aja, ska byta om till en klänning innan jag ger mig ut på stan :). Har skrivit "värsta" listan med saker att handla på apoteket, systemet, lagerhaus och mataffären. Blir nog en sväng förbi H&M också eftersom de har toppar och linnen för 49,50:-, hoppas det finns något kvar.

Hörs senare!
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0