23 Juni 2010


Idag har min prinsessa Emelie varit på besök ;). Efter jobbet idag hämtade jag upp Emelie och åkte till mataffären. Handlade med oss lite mat hem och fixade tortillas till middag, mums! Efter middagen gick vi en ganska lång promenad runt omkring där min familj bor och fastnade på två ställen. Först hittade vi en linbana och båda skrek "ååå, en linbana, den måste vi prova". Så typiskt oss :P. När vi hade åkt den och tyckte att den var tråkig gick vi vidare. Vid en skola hittade vi som en gungbräda fast man kunde snurra runt, superroligt :). Skönt att man har en kompis som är lika lekfull som mig. Mysigt! När vi kom tillbaka blev det fruktstund med melon, körsbär och vindruvor, smaskigt värre. Nu sitter hon på bussen på väg hem till sig och jag tänkte strax hoppa in i duschen och fixa iordning allt inför imorgon.

Imorgon jobbar jag nämligen i mataffären och kommer inte komma tillbaka hit fören på lördag kväll, vilket betyder två nätter som jag sover hos min pojkvän <3. Därför måste jag packa ner en massa kläder inför bland annat midsommar osv. Ska även fixa iordning alla matlådor som jag ska ha till jobbet tors, fre och lör. Sedan ska jag sova för att skutta upp med tuppen och ge mig ut på en powerwalk på 5 km med stavar innan frukost :). Alltid lika hurtig ;).

Idag var min sista dag på skolan :(. Riktigt tråkigt faktiskt. Jag trivdes riktigt bra där och det är superroligt att leka med barnen, få vara utomhus och pyssla. Idag har vi t.ex. lekt i vattenspridaren, pysslat inför midsommar och spelat kort. Tackar för de här veckorna i alla fall, barn är så otroligt härliga :).

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0